Αυτοί που φεύγουν κι αυτοί που... μένουν στο Λιμάνι

Αυτοί που φεύγουν κι αυτοί που... μένουν στο Λιμάνι

Gazzetta team
Αυτοί που φεύγουν κι αυτοί που... μένουν στο Λιμάνι

bet365

Μόλις 13 φαίνεται ότι είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού που θα βρίσκονται «σίγουρα» στο ρόστερ και της νέας σεζόν. Διαβάστε ποιοι βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου...

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδειξε την απόλυτη στήριξή του στον Μίτσελ, δίνοντας του τα «κλειδιά» και για τη νέα σεζόν, ωστόσο από το υπάρχον ρόστερ των πρωταθλητών φαίνεται ότι είναι δυσοίωνο το μέλλον γι' αρκετούς.

Συγκεκριμένα παίκτες όπως ο Μπονγκ, ο Πελέ, ο Μίγκελ Τόρες, ο Βαλντέζ, ο Σέποβιτς, ο Μασάντο, ίσως κι ο Παπάζογλου, δύσκολα θα έχουν θέση στην ομάδα της νέας σεζόν, όπως αναφέρει ο «Γαύρος».

Εκτός από αυτούς υπάρχουν ο Πέρεζ που έχει ήδη γυρίσει στη Βιγιαρεάλ, αλλά κι ο Ιμπαγάσα που έληξε το συμβόλαιό του και δεν πρόκειται να ανανεωθεί. Αρκετά πιθανό είναι παράλληλα να φτάσει μεγάλη πρόταση για τον Μανωλά, που με ένα ποσό της τάξης των 10 εκατ. ευρώ είναι πολύ πιθανό να πωληθεί, ενώ με ένα καλό deal θα παραχωρηθεί και ο Χολέμπας.

Όσο για τους σίγουρους, είναι οι Ρομπέρτο, Μέγερι, Σαλίνο, Αβραάμ, Σιόβας, Μαρκάνο, Εντινγκά, Σάμαρης, Μανιάτης, Τσόρι, Φουστέρ, Σαβιόλα και Ολαϊτάν. Ωστόσο σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Αβραάμ έχει... χαλαστεί με το γεγονός πως δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Μίτσελ στα σημαντικά παιχνίδια, και φέρεται να μελετάει ήδη πρόταση από την Αυστραλία με πολύ καλά λεφτά.

Αυτό βέβαια σημαίνει ότι θα έρθουν και πολλοί παίκτες κι όσον αφορά τους δανεικούς θα είναι πιθανόν οι Κολοβός, Διαμαντάκος, ίσως κι ο Μπουχαλάκης με τον Αυλωνίτη, εκτός φυσικά από τις «δυνατές» μεταγραφές που θα γίνουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα