Φουλάρει για άνοδο η Νίκη Βόλου! (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Φουλάρει για άνοδο η Νίκη Βόλου! (vid)

bet365

Με νίκη στο 93' η Νίκη Βόλου είναι πλέον στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας των πλέι οφ της Football League! Το πάλεψε αλλά λύγισε στο τέλος με 2-1 ο ΑΟ Χανίων.

Ήταν καλύτερη, πήρε προβάδισμα στο ματς και αν και ισοφαρίστηκε στο 90' μπόρεσε να πάρει τη νίκη. Η ομάδα της Νίκης Βόλου φουλάρει για άνοδο μετά την επικράτησή της με 2-1 σε βάρος του ΑΟ Χανίων στο Πανθεσσαλικό. Σκόρερ των νικητών χρίστηκαν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους ο Τζιώρας με σουτ και στο 93' με πέναλτι ο Ανιέτε ενώ ο ΑΟΧ είχε κάνει το 1-1 στο 90' με σουτ από τον Λουκίνα σε μία φάση που υπάρχουν φωνές για οφσάιντ.

Στην διάρκεια της αναμέτρησης υπήρξαν φάσεις μπροστά και από τις δύο εστίες με τους Βολιώτες ωστόσο να είναι ανώτεροι. Στο 45+1' μετά από σέντρα του Μανουσάκη ο Τζιώρας με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ. Στο 90' ο Λουκίνας έκανε το 1-1 με τη Νίκη να διαμαρτύρεται για οφσάιντ. Στο 92' ο Χατζησαΐας έκανε χέρι με τον Ανιέτε ένα λεπτό μετά να σκοράρει από την άσπρη βούλα στο 93' για το τελικό 2-1. Η Νίκη μετά από αυτό το αποτέλεσμα έπιασε την πρώτη θέση των πλέι οφ της κατηγορίας.

Νίκη Βόλου: Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Σοϊλέδης, Γιώτας, Ρεπετσάς, Πινιέιρο, Σουλίδης (78' Ρονκάτο), Ισαάκ (69' Μπιτσάκος), Μανουσάκης (87' Γκότοβος), Ανιέτε και Τζιώρας.

ΑΟ Χανίων: Θεοδωρόπουλος, Μανωλάς (71' Καμπλιώνης), Ζντράβκοβιτς, Χατζησαΐας, Πυθαρούλης, Πότσι, Γκούμας (80' Λουκίνας), Πάγκαλος, Βασιλόγιαννης, Μαραγκουδάκης και Κονσταντίνοφ (56' Βαλλιάνος).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα