Έδωσαν τα χέρια Μίτσελ-Μαρινάκης

Έδωσαν τα χέρια Μίτσελ-Μαρινάκης

Δημήτρης Τομαράς
Έδωσαν τα χέρια Μίτσελ-Μαρινάκης

bet365

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε την... εντολή και ο Μίτσελ συνεχίζει στο τιμόνι του Ολυμπιακού με στόχο να κάνει τους Πειραιώτες ακόμα πιο δυνατούς στην Ευρώπη. Τι ειπώθηκε στην συνάντηση κορυφής!

Από χθες με διαδοχικά ρεπορτάζ σας είχαμε ενημερώσει για τη συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Μίτσελ και την στήριξη που θα του δώσει. Nωρίτερα σήμερα σας είχαμε επισημάνει για την συνάντηση που ήταν σε εξέλιξη. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, με τον Γιάννη Βρέντζο είχαν σήμερα ραντεβού κορυφής με τον Ισπανό τεχνικό δίνοντάς του ξανά το χρίσμα να συνεχίσει και να δημιουργήσει ακόμα πιο δυνατό σύνολο για τη νέα σεζόν! «Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σου χτίστηκε όλο αυτό το χρόνο που είσαι εδώ. Προχώρα και χτίσε τον Ευρωπαίο Ολυμπιακό», είπε στον Μίτσελ ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Στο τραπέζι έπεσε το θέμα των μεταγραφών και ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε μαζί με τον κόουτς για τρεις προσθήκες ενδεκάδας, που θα κάνουν την διαφορά για την επόμενη σεζόν, με την διοίκηση να δείχνει πως θέλει να κάνει ακόμα πιο εύκολο το έργο του Μίτσελ.

Για τις τρεις προσθήκες που θα είναι από το πάνω... ράφι στο πλάνο είναι η απόκτηση ενός μέσου, ενός ακραίου και ενός στράικερ. Φυσικά θα γίνουν και άλλες προσθήκες για τη νέα σεζόν. Στο Λιμάνι -όπως σας γράψαμε πριν- θα ψαχτούν για έναν αμυντικό και ίσως και δύο (έναν στόπερ και ενδεχομένως και έναν ακραίο οπισθοφύλακα), ίσως έναν γκολκίπερ για τον Νο2, έναν αμυντικό χαφ, έναν οργανωτή για την μεσαία γραμμή, έναν ή δύο χαφ για τις πτέρυγες και έναν φορ. Επαφές ως προς το συγκεκριμένο σκέλος θα αρχίσουν λίαν συντόμως. Βέβαια, για το μεταγραφικό κομμάτι ο 51χρονος προπονητής θα μιλήσει μέχρι το τέλος του μήνα με τους Πιέρ Ισά και Κριστιάν Καρεμπέ, αφού υπάρχει και το θέμα των δανεικών αλλά και παικτών από την εγχώρια αγορά όπως οι Κούρντι, Γούτας, Θανάσης Παπάζογλου και άλλοι. Επιπλέον εκτός από τις αρκετές αλλαγές ως προς το δυναμικό ίσως επέλθουν και διαφοροποιήσεις και στο τεχνικό τιμ.

Παράλληλα, πρόεδρος του Ολυμπιακού μετέφερε στον τεχνικό του συλλόγου πως θα κάνει τα πάντα, ώστε η ομάδα του να παρουσιαστεί ακόμα πιο δυνατή κυρίως στην Ευρώπη. Τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα πείσμωσαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη κάτι που τόνισε και στην συνάντηση. «Με αυτά που είδα στην Τούμπα πείσμωσα, όπως και ο κόσμος μας που είναι περισσότερο συσπειρωμένος από ποτέ. Όλοι μαζί θέλουμε μια ομάδα παντοδύναμη για του χρόνου για να να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα σε Ελλάδα και Ευρώπη», ήταν τα λόγια που ακούστηκαν. Στο ίδιο μήκος ήταν και ο Μίτσελ. Και αυτός πείσμωσε πολύ απ' όσα έγιναν στην Τούμπα και θέλει έναν ακόμα πιο ισχυρό Ολυμπιακό. Eίναι χαρακτηριστικό πως η συνάντηση των Μίτσελ-Μαρινάκη ξεκίνησε στα γραφεία του ισχυρού άνδρα των Πειραιωτών νωρίς το μεσημέρι για να ολοκληρωθεί λίγο μετά τις 6 το απόγευμα με το happy end. Ολυμπιακός και Μίτσελ συνεχίζουν μαζί και την Τρίτη (12.00 στο Καραϊσκάκη) ο Μίτσελ θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου, όπου θα μιλήσει για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν στην ομάδα του Ολυμπιακού!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα