Τα λένε για να συμφωνήσουν

Τα λένε για να συμφωνήσουν

Δημήτρης Τομαράς
Τα λένε για να συμφωνήσουν

bet365

Το θέμα Μίτσελ κλείνει εντός της ημέρας με τον τεχνικό του Ολυμπιακού να είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μίτσελ και Βαγγέλης Μαρινάκης συζητούν σύμφωνα με πληροφορίες αυτήν την ώρα για να επιβεβαιώσουν την παρουσία του Ισπανού τεχνικού τη νέα σεζόν και από εκεί και πέρα θα αρχίσει το... χτίσιμο της καινούριας ομάδας. Οι δύο πλευρές θα βρουν άμεσα την χρυσή τομή για την επόμενη περίοδο έτσι ώστε να μπορέσουν να πορευθούν μαζί. Από εκεί και πέρα και εφόσον επιτευχθεί το deal προπονητή-διοίκησης θα αρχίσει στα τέλη Μαϊου η εφαρμογή του μεταγραφικού σχεδιασμού. Μόλις τελειώσουν τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ο σύλλογος θα ξεκινήσει την επιχείρηση της ενίσχυσής του. Στο Λιμάνι θα ψαχτούν για έναν αμυντικό, ίσως έναν γκολκίπερ για τον Νο2, έναν αμυντικό χαφ, έναν οργανωτή για την μεσαία γραμμή, έναν ή δύο ακραίους και έναν φορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα