Ανακοίνωσε και ο ΠΑΣ τα φιλικά

Νίκος Τσιώκος
Ανακοίνωσε και ο ΠΑΣ τα φιλικά

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση για τα φιλικά με τη Βέροια, ενώ γνωστοποίησε ότι οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι και τις 20 Μαΐου.

Χθες η Βέροια ανακοίνωσε τα φιλικά με τον ΠΑΣ Γιάννινα και αυτό έπραξε σήμερα και ο «Άγιαξ». Μάλιστα, οι Ηπειρώτες γνωστοποίησαν ακόμα ότι οι προπονήσεις του συλλόγου θα συνεχιστούν μέχρι και τις 20 Μαΐου πριν άπαντες αναχωρήσουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Τέλος, η ομάδα των Ιωαννίνων ανακοίνωσε πως από αύριο, Πέμπτη, θα ξεκινήσουν τα τεστ επιλογής παικτών, οι οποίοι θα ενταχθούν στα Τμήματα Υποδομής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

Την Π.Α.Ε. Βέροια θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΣ Γιάννινα σε δύο φιλικές αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν την Παρασκευή (25/4, ώρα 17.30) στο ΠΕΑΚΙ και την Τετάρτη (30/4, ώρα 17.30) στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας.

Σήμερα το απόγευμα επιστρέφουν στις προπονήσεις το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας μετά την άδεια που τους δόθηκε για τις μέρες του Πάσχα.

Οι προπονήσεις θα διαρκέσουν μέχρι τις 20-5, και στην συνέχεια θα ξεκινήσουν οι καλοκαιρινές τους διακοπές.

*Αύριο ξεκινούν τα τεστ επιλογής ποδοσφαιριστών, που θα ενταχθούν στα Τμήματα Υποδομής που θα αγωνιστούν στα πρωταθλήματα της Super League, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

ΠΕΜΠΤΗ 24-4-2014: Γεννηθέντες 1998-1999

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25-4-2014 : Γεννηθέντες 2000-2001

Ώρα προσέλευσης ποδοσφαιριστών : 16.00 με αθλητική εμφάνιση (παπούτσια, κάλτσες, σορτς, φανέλα).

* Οι ποδοσφαιριστές που θα περάσουν από τα δοκιμαστικά είναι απαραίτητο να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση ή δελτίο υγείας, προκειμένου να τους δοθεί άδεια συμμετοχής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα