Συνεχίζει ακάθεκτος ο Παναθηναϊκός

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Παναθηναϊκός

Νίκος Αθανασίου
Συνεχίζει ακάθεκτος ο Παναθηναϊκός

bet365

Χωρίς κανένα πρόβλημα, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ατομικό ο Ντίνας.

Ο Γιάννης Αναστασίου έχει την ευτυχία να μην αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα ενόψει ΠΑΟΚ, με εξαίρεση τον... γνωστό απόντα Εμίρ Μπαϊράμι και τον Θανάση Ντίνα που σήμερα έκανε ατομικό πρόγραμμα αν και δεν έχει κάτι το ανησυχητικό. Ο 41χρονος τεχνικός του «τριφυλλιού» δούλεψε αρκετά σε αμυντική και επιθετική τακτική ενόψει του τελικού και είναι δεδομένο πως... πονεκαφαλιάζει ευχάριστα για τον καταρτισμό της ενδεκάδας.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις αμυντικής και επιθετικής τακτικής και κυκλοφορία ενώ η αυριανή προπόνηση θα γίνει στο ΟΑΚΑ στις 17:00 το απόγευμα και θα επιτραπεί η είσοδος στα ΜΜΕ στα πρώτα 15 λεπτά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα