Τζαβέλλας: «Το κύπελλο στη Θεσσαλονίκη»

Τζαβέλλας: «Το κύπελλο στη Θεσσαλονίκη»

Απόστολος Παγώνης
Τζαβέλλας: «Το κύπελλο στη Θεσσαλονίκη»

bet365

Ο Γιώργος Τζαβέλλας με δηλώσεις υποστήριξε πως ήρθε η ώρα ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει το Κύπελλο. Αναφέρθηκε στο κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια, στο χαμό που γίνεται με τα εισιτήρια αλλά και στον Παναθηναϊκό.

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ μίλησε στην media day που διοργάνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας λέγοντας αρχικά τα εξής: «Είναι ξεκάθαρος ο στόχος του Κυπέλλου. Ελπίζω να είμαστε εμείς που θα κατακτήσουμε το τρόπαιο. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι για να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Είναι ένας τελικός δεν υπάρχουν φαβορί είναι 50-50. Είμαστε πολύ βελτιωμένοι και θεωρώ ότι θα παρουσιαστούμε το ίδιο καλοί. Είναι μεγάλη στιγμή για την ομάδα και πρέπει να φέρουμε το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη. Πρέπει να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για τις απουσίες που έχει ο ΠΑΟΚ στον τελικό: «Για αυτό είμαστε τόσοι παίκτες και έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ για να μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε όταν θα χρειαστεί».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Να κρατήσεις το μηδέν στην άμυνα είναι σημαντικό για να μπορέσεις να κατακτήσεις το τρόπαιο. Έχουμε παίκτες με προσωπικότητα και έμπειρους και μεταφέρουν στα αποδυτήρια το κλίμα που πρέπει και έτσι δεν πλέουμε σε πελάγη ευτυχίας επειδή αποκλείσαμε τον Ολυμπιακό. Το μυαλό μας είναι μόνο στον Παναθηναϊκό».

Για την κατάσταση των δύο ομάδων: «Έχει δείξει ο Παναθηναϊκός ότι είναι δουλεμένη ομάδα και εμείς όμως αυτή την περίοδο έχουμε κάνει καλή δουλειά. Δουλεύουμε τον τελευταίο καιρό πολύ με τον προπονητή μας και πιστεύουμε και εμείς σε αυτό που κάνουμε και νομίζω ότι το καταλαβαίνετε και εσείς με αυτό που βλέπετε στο γήπεδο. Έχουμε καλύτερη ψυχολογία και δουλεύουμε καθημερινά και φαίνεται στο γήπεδο».

Για τα εισιτήρια του τελικού: «Ελπίζουμε να φέρουμε το τρόπαιο για να πάρει χαρά ο κόσμος που δε θα καταφέρει να είναι κοντά μας».

Για τα προγνωστικά όσον αφορά στον τελικό: «Είναι 50-50 είναι δύο μεγάλες ομάδες. Υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και εφόσον δείξαμε στην Τούμπα και στη Λεωφόρο ότι μπορούν να γίνουν καλά παιχνίδια ελπίζω να γίνει κι ένα τρίτο καλό. Πιστεύω ότι θα γίνει ένας πολύ καλός τελικός όπως και τα προηγούμενα παιχνίδια μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού».

Για τη ‘δίψα’ που έχει ο ΠΑΟΚ να πάρει τον τίτλο: «Εμείς προσπαθούμε από την αρχή να πάρουμε ένα τίτλο. Χάσαμε το πρωτάθλημα φέτος, μένοντας αρκετούς βαθμούς πίσω και τώρα θέλουμε πολύ το Κύπελλο. Δεν είμαστε εδώ για να βγαίνουμε δεύτεροι ή τρίτοι ούτε μόνο για να πληρωνόμαστε αλλά για να πετυχαίνουμε τους στόχους που βάζουμε όπως το Κύπελλο».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα