Μήνυμα Σαββίδη για τον τελικό

Μήνυμα Σαββίδη για τον τελικό

Gazzetta team
Μήνυμα Σαββίδη για τον τελικό

bet365

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Ιβάν Σαββίδης ενόψει του τελικού με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο μεγαλομέτοχος κάλεσε τους φιλάθλους να είναι ψύχραιμοι και να μην γίνουν σπασμωδικές κινήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιβάν Σαββίδη:
«Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Ιβάν Σαββίδης μέσω του paokfc.gr απηύθυνε το μήνυμά του προς όλους όσους σχετίζονται με την ομάδα του Δικέφαλου. Αναλυτικά:

Μετά τις άγιες ημέρες του Πάσχα θα ήθελα να απευθυνθώ σε όλους όσους σχετίζονται με τον ΠΑΟΚ. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να διατηρούμε την ελπίδα μας ότι η υπομονή μας όλο αυτό το διάστημα θα επιβραβευθεί και όλα θα πάμε κατ´ ευχή.

Πρέπει να θυμόμαστε όλοι ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία. Το μήνυμα των ημερών εξάλλου είναι πως όλες οι δυσκολίες στο δρόμο μας ξεπερνιούνται αν τις αντιμετωπίσουμε στωικά ως θεόσταλτη δοκιμασία

Ας είμαστε ήρεμοι, ακόμη κι αν ο στόχος που έχουμε θέσει καθυστερεί. Πρέπει να έχουμε υπομονή και ψυχραιμία, καθώς όταν μας οδηγούν μόνο τα συναισθήματα χάνουμε την εσωτερική γαλήνη μας και μετατρεπόμαστε σε εύκολη λεία για τους αντιπάλους μας.

Έχουμε έναν στόχο και όλοι μαζί θα τον πετύχουμε παραμένοντας ψύχραιμοι και αφοσιωμένοι σ’ αυτόν. Οι σπασμωδικές κινήσεις είναι για τους αδύναμους, για αυτούς που «σβήνουν».

Να θυμάστε ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλώς ένας σύλλογος. Έχει ξεχωριστή ταυτότητα και μεγαλείο, είναι αναπόσπαστο κομμάτι του Ελληνικού ποδοσφαίρου και της Ελλάδας της ίδιας!

Ο Θεός μαζί σας.

Ιβάν Σαββίδης»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα