Κίνδυνος για Μπέιλ-Ρονάλντο στη Ρεάλ!

Θοδωρής Βασίλης
Κίνδυνος για Μπέιλ-Ρονάλντο στη Ρεάλ!

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενεί την Μπάγερν Μονάχου στον δεύτερο ημιτελικό σε μία αναμέτρηση που θα μπορούσε να είναι και το ζευγάρι του τελικού. Αμφίβολη η συμμετοχή του Μπέιλ και του Ρονάλντο.

Η «βασίλισσα» έχει στόχο να φτάσει επιτέλους στο πολυπόθητο 10ο τρόπαιο ενώ συνεχίζει να ελπίζει ότι θα κάνει το τρεμπλ. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ήδη κατέκτησε το Κόπα Ντελ Ρέι απέναντι στην αιώνια αντίπαλο Μπαρτσελόνα. Στο πρωτάθλημα είναι τέσσερις βαθμούς πίσω από την Ατλέτικο Μαδρίτης και είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να την απειλήσει. Στα καθαρά αγωνιστικά πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Γκάρεθ Μπέιλ ο οποίος έχει ίωση και μάλιστα το χθεσινό βράδυ δεν κοιμήθηκε στο ξενοδοχείο με την αποστολή αλλά σπίτι του. Αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Κριστιάνο Ρονάλντο και η απόφαση και για τους δύο θα ληφθεί εντός της ημέρας. Σίγουρα εκτός είναι οι Κεντίρα, Χεσέ και Αρμπελόα.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Μπάγερν Μονάχου που έχει εξασφαλίσει ήδη το πρωτάθλημα, ενώ έχει προκριθεί και στον τελικό του γερμανικού κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσει την Ντόρτμουντ. Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος η ομάδα του Γκουαρντιόλα επικράτησε με 2-0 της Μπράουνσβαϊγκ κάνοντας μία καλή πρόβα ενόψει Μαδρίτης. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Καταλανός τεχνικός δεν υπολογίζει τους τραυματίες Τιάγκο, Σακίρι, Μπαντστούμπερ και Στάρκε.

Η προϊστορία

Ρεάλ και Μπάγερν έχουν βαρεθεί να τα λένε αφού έχουν συναντηθεί 20 φορές κατά το παρελθόν με την Μπάγερν να μετράει έντεκα νίκες έναντι δύο της Ρεάλ Μαδρίτης. Επίσης, οι δύο ομάδες έχουν συνατηθεί πέντε φορές στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με τους Βαυαρούς απόλυτους κυρίαρχους να μετράνε τέσσερις προκρίσεις οι Βαυαροί έναντι μόλις μία της Ρεάλ.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα