«Ο Ζοσέ πάρκαρε το πούλμαν»

Γιώργος Βροντάκης
«Ο Ζοσέ πάρκαρε το πούλμαν»

bet365

Η Τσέλσι έπαιξε φουλ άμυνα στη Μαδρίτη και τόσο οι αγγλικές, όσοι και οι ισπανικές εφημερίδες «κράζουν» τον Ζοσέ Μουρίνιο για το λονδρέζικο... πούλμαν του!

Ο Πορτογάλος προπονητής παρέταξε την ομάδα του με μοναδικό σκοπό το 0-0 και τα κατάφερε. Η Τσέλσι πήρε λευκή ισοπαλία στη Μαδρίτη στον πρώτο ημιτελικό των δύο ομάδων για το Champions League και θα παίξει για την πρόκριση στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Ο πρώην τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης και νυν της Τσέλσι, Ζοσέ Μουρίνιο δέχτηκε τα... βέλη του αγγλικού και ισπανικού Τύπου μέσα από τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων που κυκλοφόρησαν σήμερα.

H μαδριλένικη εφημερίδα Marca ήταν η μοναδική που δεν ασχολήθηκε με τον Special One, καθώς στο πρωτοσέλιδο της γράφει πως: «Αυτή η Ατλέτικο αξίζει τον τελικό» και έχει πρώτο θέμα το σημερινό ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπάγερν.

Η καταλανική Sport ασχολείται κυρίως με τον Λιονέλ Μέσι, έχει όμως «χτύπημα» στο εξώφυλλο της για το Ατλέτικο – Τσέλσι, γράφοντας: «Μηδέν ποδόσφαιρο, μηδέν γκολ».

Τέλος από την Ισπανία, η εφημερίδα As τα χώνει στον Μουρίνιο έχοντας βασικό τίτλο: «Το πούλμαν μέσα στην περιοχή» με φωτογραφία του Πετρ Τσεχ να μπλοκάρει την μπάλα, ενώ συνεχίζει αναφέροντας: «Ο Μουρίνιο παράτησε κάθε πιθανότητα επίθεσης».

Στην Αγγλία είναι λίγο πιο σκληρή με τον Πορτογάλο τεχνικό με την «Daily Express» να έχει πρώο θέμα στα αθλητικά της: «Ο Ζοσέ πάρκαρε το πούλμαν», ενώ στο ίδιο μήκος κύματος είναι και η «Daily Star» αναφέροντα: «Ο Μουρίνιο πήρε το δρομολόγιο του πούλμαν»!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα