Ξεκινούν έργα στο Κορωπί

Ξεκινούν έργα στο Κορωπί

Gazzetta team
Ξεκινούν έργα στο Κορωπί

bet365

Σε ένα 20ήμερο θα ξεκινήσουν τα έργα κατασκευής τριών γηπέδων στο οικόπεδο δίπλα στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού στο Κορωπί.

Τα γήπεδα θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά από τις Ακαδημίες του τριφυλλιού με τον Γιάννη Αλαφούζο να έχει συνομιλία με τους Νταμπίζα, Σαραβάκο, Αναστασίου για αυτό το ζήτημα.

Στόχος των πράσινων είναι τα τρία γήπεδα να είναι έτοιμα το αργότερο στις 15 Ιουλίου οπότε και αρχίζει η προετοιμασία των τμημάτων υποδομής.

Οπως έχουν σχεδιάσει στον Παναθηναϊκό θα κατασκευαστούν και μικρότερα γήπεδα (8Χ8 ) και γήπεδα προπόνησης των τερματοφυλάκων, αλλά και θα αυξηθούν τα δωμάτια φιλοξενίας παιδιών, που αγωνίζονται στα τμήματα υποδομής, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα διαμονής περισσότερων παιδιών απ' ό,τι σήμερα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα