Ξανά στο προσκήνιο ο Λεόν για Ολυμπιακό!

Gazzetta team
Ξανά στο προσκήνιο ο Λεόν για Ολυμπιακό!

bet365

Διακαής πόθος του Μίτσελ παραμένει ο Πέδρο Λεόν, που θα απασχολήσει και αυτή την μεταγραφική περίοδο τον Ολυμπιακό.

Με τον Μίτσελ... οδηγό θα πορευτεί και την νέα σεζόν - εκτός απροότου - ο Ουμπιακός, με τον Ισπανό να έχει ήδη έτοιμο το πλάνο, με τους παίκτες που δεν υπολογίζει και αυτούς που θέλει να φέρει στο Λιμάνι! Ένας εξ αυτών, είναι ένας.... παλιός γνώριμος, ο Πέδρο Λεόν, τον οποίο ο Μίτσε «γουστάρει» πολύ.

Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να εξετάσουν και πάλι την περίπτωσή του, αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Goal News», ειδικά σε περίπτωση που η ομάδα του, Χετάφε, δεν καταφέρει να μείνει στην κατηγορία. Αν η πρώην ομάδα του Μίτσελ υποβιβαστεί, τότε θα ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για τον Ολυμπιακό, έχοντας σύμμαχο και τον παίκτη, που θα προτιμάει να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ από την Σεγούντα Ντιβισιόν!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα