Σε ρυθμούς πλέι οφ ο Αστέρας

Νίκος Τσιώκος
Σε ρυθμούς πλέι οφ ο Αστέρας

bet365

Σε ρυθμούς πλέι οφ μπήκε από σήμερα ο Αστέρας Τρίπολης, με τους Αρκάδες να ξεκινούν την προετοιμασία τους για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Άλλος χρόνος ξεκούρασης δεν υπάρχει για τον Αστέρα, με τους Αρκάδες να επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις. Με αυτόν τον τρόπο, ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την πρεμιέρα των πλέι οφ την ερχόμενη εβδομάδα (30/4), όπου θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε κυρίως ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ προς το τέλος οι παίκτες έκαναν ασκήσεις με μπάλα στο γήπεδο και δούλεψαν στα τελειώματα φάσεων. Το παρών έδωσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, με τον Στάικο Βεργέτη να δίνει τις οδηγίες του.

Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου της Τρίπολης θα συνεχιστεί αύριο με νέα προπόνηση, ενώ μέχρι και την Κυριακή θα είναι πρωινές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα