Βάζει μπρος ο Ολυμπιακός!

Βάζει μπρος ο Ολυμπιακός!

Βάζει μπρος ο Ολυμπιακός!

bet365

Ραντεβού... εξελίξεων άμεσα στον Ολυμπιακό, ώστε να αρχίσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της επόμενης σεζόν! Ο Μίτσελ τα λέει με τη διοίκηση για δανεικούς και μεταγραφές...

Οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκαν και πλέον αρχίζει ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν! Προπονητής, μεταγραφές, δανεικοί είναι τα θέματα που θα συζητηθούν άμεσα και η συνάντηση των Πειραιωτών θα δρομολογήσει εξελίξεις. Όπως έχουμε τονίσει για το θέμα του Μίτσελ, ο Ισπανός έχει την απόλυτη στήριξη της διοίκησης και στο ραντεβού που θα γίνει άμεσα αναμένεται το θέμα να κλείσει και τυπικά! Οι σχέσεις των δυο πλευρών είναι πολύ καλές και στο τραπέζι με Ισά, Καρεμπέ θα πέσουν μεταγραφικά και ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ.

Στου Ρέντη έχουν επιστρέψει οι δανεικοί και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δυο παίκτες δείχνουν... σίγουροι, ο Κολοβός, αλλά και ο Διαμαντάκος που τα πήγαν περίφημα με Πανιώνιο και Εργοτέλη αντίστοιχα. Βέβαια, το έργο του Μίτσελ μόνο εύκολο δεν είναι, αφού υπάρχουν αρκετοί παίκτες με καλή σεζόν, που όμως θα πρέπει να πείσουν και στα φιλικά που υπάρχουν με Πανιώνιο και Λεβαδειακό. Αξίζει πάντως να σημειωθεί, πως δανεικοί ποδοσφαιριστές είναι και στο εξωτερικό, όπως οι Γιαταμπαρέ, Ντιελνά, Λεζάρ, Ντε Βινσέντι, Ζντιελάρ, Ιμπραΐμι (υποβλήθηκε σε επέμβαση) των οποίων το μέλλον πρέπει να ξεκαθαριστεί άμεσα. Εξάλλου, το ρόστερ είναι πολύ μεγάλο και πριν ο Ολυμπιακός κινηθεί για μεταγραφές πρέπει να υπάρχουν αποχωρήσεις. Στο μεταγραφικό κομμάτι, το σίγουρο είναι πως θα αποκτηθούν παίκτες πρώτης γραμμής, με τους Πειραιώτες να έχουν ως μεγάλο σύμμαχο το καλό όνομα που έχουν στην Ευρώπη. Αλλωστε, αυτό φαίνεται και από το γεγονός πως βρίσκεται... μπλεγμένος σε όλα τα μεταγραφικά σενάρια που αφορούν εξαιρετικούς παίκτες.

Επιστρέφει Βιγιαρεάλ
Ο Πέρες τόνισε πως επιστρέφει στη Βιγιαρεάλ, ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό και αυτό ισχυρίζονται σε γενικές γραμμές και οι Ισπανοί. Οι Πειραιώτες έβαλαν όρο πως σε περίπτωση τραυματισμού έχουν το δικαίωμα να μην προβούν στην αγορά του παίκτη και όλα δείχνουν πως αυτό θα πράξουν. Βέβαια, όπως υποστηρίζει η ιστοσελίδα «elperiodicomediterraneo», ο Πέρες δεν... έβγαλε παλιό τραυματισμό, αλλά υπέστη ρήξη χιαστών σε ματς της ομάδας, κάτι που θα συζητηθεί. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό πως ο Παραγουανός θα επιστρέψει στην Ισπανία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα