Μουρίνιο, ο «εκπορθητής» του Βιθέντε Καλντερόν

Μουρίνιο, ο «εκπορθητής» του Βιθέντε Καλντερόν

bet365

Σε ένα γήπεδο που δεν είναι καθόλου αγαπητός, ελέω Ρεάλ Μαδρίτης, επιστρέφει απόψε ο Ζοζέ Μουρίνιο και το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τι έκανε ο Special One στις προηγούμενες επισκέψεις του στο Βιθέντε Καλντερόν.

Τρεις σεζόν στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ζοζέ Μουρίνιο δε θα μπορούσε παρά να επισκεφθεί ισάριθμες φορές το Βιθέντε Καλντερόν για το πρωτάθλημα, ενώ άλλη μια φορά μέσα στην τριετία η Ρεάλ αντιμετώπισε εκτός έδρας την Ατλέτικο για το Κόπα Ντελ Ρέι. Σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια, λοιπόν, ο πορτογάλος έχει ποσοστό 100%, καθώς σε όλες τις περιπτώσεις έφυγε με τη νίκη από την έδρα της μισητής συμπολίτισσας.

Πρώτη φορά που βρέθηκε στο «άντρο» της Ατλέτικο ήταν στις 20/1/2010 για αγώνα του κυπέλλου Ισπανίας. Η Ρεάλ πήρε τη νίκη με 1-0, χάρις σε ένα γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Δύο μήνες αργότερα, η «βασίλισσα» έφυγε με το τρίποντο από το Βιθέντε Καλντερόν για την Πριμέρα Ντιβιζιόν. Μπενζεμά και Οζίλ σκόραραν για την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, ενώ ο Αγουέρο απλά διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Η επόμενη επίσκεψη του Special One στην έδρα της Ατλέτικο ήταν και η πιο εντυπωσιακή. 1-4 έγραψε στις 11/4/2012 ο φωτεινός πίνακας, με τον Ρονάλντο να σημειώνει χατ-τρικ και τον Καγιεχόν να πετυχαίνει ένα ακόμη τέρμα. Για τους «ροχιμπλάνκος» απλά σκόραρε ο Φαλκάο.

Τελευταία φορά που βρέθηκε στο Βιθέντε Καλντερόν ο Μουρίνιο ήταν σχεδόν πριν ένα χρόνο (27/4/2013). Το αυτογκόλ του Χουανφράν και το τέρμα του Ντι Μαρία υπερκέρασαν το γκολ του Φαλκάο, με το τελικό 1-2 να δίνει την τέταρτη νίκη σε ισάριθμα ματς στον Μουρίνιο.

4 στα 4 έχει ο πορτογάλος και στις αντίστοιχες αναμετρήσεις της Ρεάλ με την Ατλέτικο σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Μοναδική του ήττα από τους «ροχιμπλάνκος» ήταν στον περσινό τελικό του Κόπα Ντελ Ρέι στο... ουδέτερο Μπερναμπέου με 2-1. Μια ήττα που ενδεχομένως να ήταν καθοριστική για τη φυγή του Μουρίνιο από τον πάγκο της «βασίλισσας».

8 νίκες σε 9 παιχνίδια με την Ατλέτικο λοιπόν ο Special One, με το απόλυτο στο Βιθέντε Καλντερόν. Αν συνεχιστεί η παράδοσή του ή όχι, θα φανεί απόψε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα