Στην Ιταλία για μεταγραφή ο Νταμπίζας!

Στην Ιταλία για μεταγραφή ο Νταμπίζας!

bet365

Στην Ιταλία έκανε... Ανάσταση ο Νταμπίζας, αφού το Μεγάλο Σάββατο βρέθηκε εκεί για να παρακολουθήσει υποψήφιους στόχους των «πρασίνων».

Χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει στον Παναθηναϊκό και έτσι, γιορτή και αργία είναι είναι λέξεις άγνωστες για τους ανθρώπους του «τριφυλλιού». Αυτό φαίνεται και από το ταξίδι-αστραπή του Νίκου Νταμπίζα, ο οποίος το Μεγάλο Σάββατο βρέθηκε στην Ιταλία, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά παίκτες που ενδιαφέρουν τους «πράσινους».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Live Sports», ο τεχνικός σύμβουλος του Παναθηναϊκού, βρέθηκε στη γείτονα χώρα για να δει από κοντά δύο παίκτες που έχουν ξεχωρίσει και είναι ψηλά στην μεταγραφική λίστα του συλλόγου. Αμφότεροι είναι αμυντικοί, όμως ο ένας αγωνίζεται στο κέντρο και ο άλλος στο δεξί άκρο, θέσεις που αποτελούν προτεραιότητα για ενίσχυση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα