Χωρίς Ετό, με Αζάρ η Τσέλσι

Χωρίς Ετό, με Αζάρ η Τσέλσι

bet365

Στο Champions League τραυματίστηκε, στην ίδια διοργάνωση επιστρέφει ο Εντέν Αζάρ που βρέθηκε στην αποστολή για τον πρώτο ημιτελικό με την Ατλέτικο. Εξω ο Ετό.

Λίγες μέρες μετά τη διαφαινόμενη απώλεια του πρωταθλήματος στην Αγγλία, οι Μπλε επιστρέφουν στο CL ελπίζοντας ότι θα μπορέσουν να κλείσουν με εντυπωσιακό τρόπο τη σεζόν. Τα νέα για τον Ζοσέ Μουρίνιο είναι… μοιρασμένα, αφού ο Σαμουέλ Ετό έμεινε στο Λονδίνο με ενόχληση στο γόνατο, όμως ο Αζάρ έκανε το ταξίδι προς την ισπανική πρωτεύουσα αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό στη γάμπα, τον οποίο αποκόμισε στον δεύτερο αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν και είχε αναγκαστεί να αποχωρήσει στο 17'.

Αλλες απουσίες εξαιτίας τραυματισμών δεν υπάρχουν αφού ο Τσεχ επιστρέφει μετά το πρόβλημα που τον άφησε έξω από τον αγώνα με την Σάντερλαντ. Ο Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς είναι τιμωρημένος αφού είδε κίτρινη στο ματς με την Παρί, ενώ οι Νεμάνια Μάτιτς και Μοχάμεντ Σαλάχ έχουν παίξει στη διοργάνωση με Μπενφίκα και Βασιλεία αντίστοιχα και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα