Ανοιχτή προπόνηση στον Παναθηναϊκό την Τρίτη!

Ανοιχτή προπόνηση στον Παναθηναϊκό την Τρίτη!

Νίκος Μαρούδας
Ανοιχτή προπόνηση στον Παναθηναϊκό την Τρίτη!

bet365

Πολλά παιδιά περιμένουν να δουν στην ανοιχτή προπόνηση της Τρίτης οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, που θέλουν τους μικρούς φίλους δίπλα στην ομάδα ενόψει του τελικού...

Ανοιχτή θα είναι η προπόνηση του Παναθηναϊκού για τον κόσμο της ομάδας στο Κορωπί. Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού», προχώρησαν σε αυτή την κίνηση ενόψει του τελικού του Σαββάτου, θέλοντας να δώσουν την ευκαιρία στους μικρούς φίλους της ομάδας να δουν από κοντά τα ινδάλματά τους.

Έτσι, στις 11 το πρωί η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου θα αρχίσει την προπόνησή της και εκεί αναμένεται να βρεθεί πολύς κόσμος και ειδικά μικρά παιδιά. Άλλωστε δεν δίνεται πλέον και πολύ συχνά η ευκαιρία στον κόσμο να παρακολουθεί την προπόνηση, οπότε είναι κάτι που θα φέρει στο Κορωπί αρκετά παιδιά με τους γονείς τους, τα οποία μετά την προπόνηση θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τους παίκτες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα