Ετοιμη για Σουάρες η Ρεάλ

Ετοιμη για Σουάρες η Ρεάλ

bet365

Να κάνει ένα ακόμα «μπαμ» θέλει η Ρεάλ, που ετοιμάζει «επίθεση» για τον Λουίς Σουάρες. Για να το πετύχει μάλιστα, είναι διατεθειμένη να θυσιάσει τον Μπενζεμά.

Μετά τη μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ πριν έναν χρόνο, οι Μερένγκες θέλουν να κάνουν ξανά πάταγο με την απόκτηση ενός ακόμα παίκτη που είναι εκ των κορυφαίων στην Premier League. Ο Λουίς Σουάρες είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο η Λίβερπουλ κατακτά το πρωτάθλημα στην Αγγλία και οι Blancos αφού δεν τα κατάφεραν πέρυσι θα προσπαθήσουν να τον πάρουν φέτος. Στο «Μπερναμπέου» ετοιμάζουν σιωπηρά μία ακόμα προσπάθεια απόκτησης του Ουρουγουανού παικταρά -που αμοίβεται με 13 εκατ. ευρώ τον χρόνο- αν και αυτή τη στιγμή το σχέδιό τους δεν έχει ακόμα συγκεκριμένα δεδομένα.

Και αυτό γιατι πρέπει πρώτα να δουν τι θα γίνει με τον Καρίμ Μπενζεμά, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το 2015. Ηδη στην Ρεάλ Μαδρίτης δουλεύουν για την ανανέωσή του, όμως αν διαπιστώσουν ότι υπάρχει ανοικτός δρόμος για να αποκτήσουν τον 27χρονο, ο Γάλλος θα θυσιαστεί για να δημιουργηθεί χώρος στην επίθεση αλλά και να έρθουν μετρητά που θα βοηθήσουν στην απόκτηση του Σουάρες. Αν κάτι τέτοιο συμβεί, πιθανότερος προορισμός του πρώην επιθετικού της Λιόν θα είναι η Αρσεναλ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα