Παπαδόπουλος: «Πρώτη σκέψη η άνοδος του Ηρακλή»

Παπαδόπουλος: «Πρώτη σκέψη η άνοδος του Ηρακλή»

Gazzetta team
Παπαδόπουλος: «Πρώτη σκέψη η άνοδος του Ηρακλή»

bet365

Η άνοδος του Ηρακλή στην Super League η μοναδική σκέψη που υπάρχει στον νέο τεχνικό του «γηραιού» Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος επισήμανε επίσης πως όταν του έγινε πρόταση δεν το σκέφτηκε καθόλου.

Την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες του είχε ο νέος τεχνικός του Ηρακλή Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος βρέθηκε στην Μίκρα και έκανε την πρώτη του προπόνηση. Στις δηλώσεις του ο έμπειρος προπονητής ξεκαθάρισε πως η πρώτη σκέψη που έρχεται στο μυαλό του είναι η άνοδος τους «γηραιού» στην Super League. Αναλυτικά ανέφερε: «Το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή, είναι η άνοδος στη Super League. Είναι η πρώτη ημέρα σήμερα, πρέπει να γνωρίσουμε και τους παίκτες, δεν έχουμε πολύ χρόνο, αλλά πιστεύω τον εαυτό μου, τους παίκτες και την ομάδα, καθώς την έχω παρακολουθήσει σε 14 παιχνίδια»

Για τον αγώνα με τον Αιγινιακό που ακολουθεί: «Είναι κοντά το πρώτο ματς με τον Αιγινιακό την Τετάρτη και πρέπει να δούμε πως θα το κερδίσουμε», και σε ερώτηση σχετικά με τον τομέα που προτίθεται να ασχοληθεί σε πρώτη φάση επισήμανε: «Πρωτίστως με την ψυχολογία. Τα υπόλοιπα δεν θα ήθελα να σας αποκαλύψω».

Για το πόσο εύκολο ήταν να δεχθεί την πρόταση: «Όταν μου έγινε η πρόταση δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ καθόλου. Όπως προείπα έχω εμπιστοσύνη και στις δυνατότητές μου, αλλά και στους ποδοσφαιριστές μου».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα