To 5 Ultras με ανατριχιαστικό YNWA!

Ultras World Ultras World

bet365

Το "Ultras World", η μεγαλύτερη σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι εδώ και αυτή την εβδομάδα σας για να σας ταξιδέψει στις καλύτερες εξέδρες του κόσμου!

Στην 5η θέση έχουμε την Αιγυπτιακή Άλ Αλί σε ένα αγώνα χειροσφαίρισης, αφού είναι γνωστό πως το κίνημα των Ultras στηρίζει την ομάδα του σε όλα τα αθλήματα. Οι Αιγύπτιοι οπαδοί έβαλαν φωτιά στο παρκέ! Με τα χαρτάκια τους για είσοδο και στην συνέχεια με την δυναμική τους παρουσία έσπρωξαν την ομάδα τους προς τη κατάκτηση του τίτλου και στο τέλος οι παίκτες της ομάδας έγιναν ένα με τον 8ο τους παίκτη!

Στην συνέχεια τώρα ερχόμαστε στα δικά μας μέρη όπου η ΑΕΚ γιόρτασε τα 80χρόνα της! Οι ΑΕΚτζήδες ετοίμασαν μία πανέμορφη είσοδο για την ομάδα τους ενώ τα συνθήματα δεν σταμάτησαν λεπτό! Οι πυρσοί και τα καπνογόνα δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από μια τέτοια γιορτή. Η αγάπη τους για την ομάδα δεν χαλιέται από κανένα υποβιβασμό.

Στην 3η τώρα θέση πάμε δίπλα στην Ιταλία και στην 5η κατηγορία!!! Καλά διαβάσατε στην 5η κατηγορία, όπου η Ανκόνα φιλοξένησε την Ρεκανατέσε. Οι γηπεδούχοι έβαλαν φωτιά στον αγώνα νωρίς νωρίς με τους πυρσούς τους. Ενώ και για την συνέχεια του αγώνα έκαναν ένα εντυπωσιακό «Strobo Show», στέλνοντας το μήνυμα ότι πρέπει να υποστηρίζουμε τις δικές μας ομάδες σε όπια κατηγορία και σε όποια οικονομική ή αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται.

Ακολούθως στην 2η θέση για ακόμη μια φορά οι Σέρβοι του Ερυθρού Αστέρα μας τρελαίνουν με τον φανατισμό τους και τις ενέργειες τους. Στον εντός έδρα τους αγώνα με την Σουκαρίτσι έδωσαν στην εξέδρα ερυθρόλευκο χρώμα με τις σημαίες για αρχή και στην συνέχεια έδωσαν το ίδιο χρώμα με τις φωτοβολίδες και τα καπνογόνα τους δημιουργώντας μια εκρηκτική ατμόσφαιρα!

Τέλος στην 1η θέση πάμε για ακόμη μια φορά στην Λατινική Αμερική και στην Αργεντινή εκεί όπου η Ροζάριο υποδέχτηκε την Μπελγκράνο και οι οπαδοί της γηπεδούχου έστησαν τρελό γλέντι για ακόμη μια φορά με τις σημαίες στα χρώματα τις ομάδας να κυματίζουν και τα καπνογόνα να παίρνουν συνεχώς φωτιά και τα πυροτεχνήματα να φωτίζουν τον ουρανό του γηπέδου, το βίντεο μιλάει από μόνο του!

Κλείνουμε με ένα βίντεο που δυστυχώς έμεινε εκτός των κορυφαίων μας αλλά θα θέλαμε να σας το προβάλουμε! Το γνωστό σύνθημα της Λίβερπουλ, « You will never walk alone» προς τιμή των 96 νεκρών οπαδών της! Απολαύστε το!

Φτάνουμε προς το τέλος πολλών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων και η αγωνία σε πολλές χώρες! Θα τα πούμε την επόμενη εβδομάδα! Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και σας υποσχόμαστε πολλές άλλες εκπλήξεις!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Ultras World
Ultras World