Τσάβι: «Αφήστε ήσυχο τον Μέσι»

Τσάβι: «Αφήστε ήσυχο τον Μέσι»

bet365

Να αφήσου τον Μέσι να κάνει την δουλειά του, ζήτησε μέσα από δηλώσεις του ο Τσάβι.

Δύσκολες μέρες περνάει η ομάδα της Μπαρτσελόνα, αφού μέσα σε λίγες ημέρες έχασε το Κύπελλο από την Ρεάλ, αποκλείστηκε από την Ατλέτικο στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ έχασε και το πλεονέκτημα για τον τίτλο! Οι αντδράσεις ήταν πολλές, με τους οπαδούς των «Μλαουγκράνα» να τα βάζουν με τους παίκτες, τους οποίους χαρακτήρισαν έως και μισθοφόρους!

Η αντίδραση ήταν αναμενόμενη και έτσι, μετά την νίκη κόντρα στην Μπιλμπάο, ο Τσάβι μίλησε σχετικά, προσπαθώντας να πάρει το βάρος από την πλάτη του Μέσι, ο οποίος είναι ο ηγέτης της Μπαρτσελόνα. «Πολύ συχνά όλα εξαρτώνται από αυτόν.Πρέπει να τον αφήσετε να κάνει την δουλειά του», είπε ο διεθνής Ισπανός μέσος, προτάσσοντας... ασπίδα προστασίας στον συμπαίκτη του.

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τους Βάσκους, για το ποίο ανέφερε: «Έπρεπε να το έχουμε τελειώσει πολύ νωρίτερα, είχαμε τις ευκαιρίες. Παίξαμε καλά και τελικά κατακτήσαμε τους τρεις βαθμούς, που μας κρατάνε... ζωντανούς στην μάχη του τίτλου. Είμαστε ομάδα με χαρακτήρα και το έχουμε αποδείξει».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα