Σεβίλλη - Γρανάδα 4-0

Gazzetta team
Σεβίλλη - Γρανάδα 4-0

bet365

Η Σεβίλλη ξεκίνησε ιδανικά την κρίσιμη εβδομάδα που έχει μπροστά της, συντρίβοντας με 4-0 τη Γρανάδα του βασικού Καρνέζη και συνεχίζοντας να διεκδικεί μία θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν.

Οι Ανδαλουσιανοί ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία που δημιουργήθηκε, ακόμα κι αν χρειάστηκε τη συνδρομή των φιλοξενούμενων! Ο Γκαμεϊρό στο 14' έκανε τη σέντρα και στην προσπάθειά του να διώξει, ο Μάιντς την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του! Ο Ρέσιο είχε μια καλή στιγμή δύο λεπτά αργότερα, με την ομάδα του Αλκαράθ να ανασυντάσσεται μετά το αυτογκόλ. Το προβάδισμα διατηρήθηκε μέχρι το ημίχρονο και στο 51' ο Μαρίν έκανε την κάθετη, ο Καρνέζης βγήκε να μπλοκάρει και ο Γιόρι, χωρίς να τον έχει δει, πήγε να του γυρίσει τη μπάλα!

Λίγο πριν περάσει τη γραμμή και χρεωθεί αυτογκόλ, ο Γκαμεϊρό την έσπρωξε στα δίχτυα. Στο 58' ο Καρνέζης σταμάτησε τον Μαρίν με τη βοήθεια του δοκαριού, αλλά λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Μπιά, μετά από μπαλιά του Γκαμεϊρό, έκανε το 3-0. Ο Βιτόλο ολοκλήρωσε το θρίαμβο με πλασέ στο 68', ενώ η Γρανάδα δεν μπόρεσε να πετύχει ούτε... το γκολ της τιμής! Η ομάδα του Έμερι έτσι πηγαίνει στο Μεστάγια με την καλύτερη ψυχολογία για τον ευρωπαϊκό «εμφύλιο» με τη Βαλένθια στο Europa League.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα