Εύσημα από Ντάνι σε Μίτσελ και Βίκτορ

Εύσημα από Ντάνι σε Μίτσελ και Βίκτορ

Δημήτρης Τομαράς
Εύσημα από Ντάνι σε Μίτσελ και Βίκτορ

bet365

Ο παλαίμαχος παίκτης του Ολυμπιακού, Ντάνι, συνεχάρη από τα social media τους Μίτσελ και Βίκτορ Σάντσεθ για την δουλειά τους στον σύλλογο.

Ο Ντάνιελ 'Ντάνι' Γκαρθία Λάρα έπαιξε στον Ολυμπιακό λίγο παραπάνω από έναν χρόνο (σ.σ. εντάχθηκε στο δυναμικό του το 2005), δίχως να μπορέσει να προσφέρει και πολλά. Σήμερα παραμένει στον χώρο του ποδοσφαίρου ως μάνατζερ, διαθέτει και πτυχίο προπονητή και ενώ έχει και πόστο στην Ομοσπονδία της χώρας. Ο 39χρονος Ισπανός μέσα από το επίσημό του προφίλ στο twitter απένειμε τα εύσημα σε Μίτσελ και Βίκτορ. «Η πολύ καλή δουλειά των Μίτσελ και Βίκτορ Σάντσεθ στον Ολυμπιακό ανταμείφθηκε με τα αποτελέσματα που είχε η ομάδα. Τυχεροί οι φίλαθλοί του», ανέφερε ο Ντάνι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα