Κοντά στην υπογραφή ο Αθανασιάδης

Κοντά στην υπογραφή ο Αθανασιάδης

Απόστολος Παγώνης
Κοντά στην υπογραφή ο Αθανασιάδης

bet365

Έτοιμος να υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας είναι ο Στέφανος Αθανασιάδης. Αυξημένες οι αποδοχές του και ρήτρα στο νέο deal!

Ο Αθανασιάδης έχει δεχθεί πρόταση για νέο συμβόλαιο 4 ετών και όλα δείχνουν πως η απάντησή του θα είναι θετική. Η επέκταση του συμβολαίου του θα του αποφέρει αυξημένες αποδοχές ενώ σε αυτό θα μπει και ρήτρα που θα είναι επίσης ιδιαίτερα υψηλή.

Οι δύο πλευρές αναμένεται να τα βρουν σε όλα σύντομα. Εντός της ερχόμενης εβδομάδας πρόκειται να υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις αφού πρώτα πέσουν οι υπογραφές. Οι πληροφορίες ήθελαν τον φορ του ΠΑΟΚ να ανεβαίνει για τα καλά στην εκτίμηση των ανθρώπων της ομάδας μετά τις εμφανίσεις του στα δύο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό ενώ φέρεται να έγινε κουβέντα και με τον Ιβάν Σαββίδη και τον παίκτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα