Ξανά προπονήσεις από Δευτέρα

Ξανά προπονήσεις από Δευτέρα

Δημήτρης Τομαράς
Ξανά προπονήσεις από Δευτέρα

bet365

Μετά από τρεις ημέρες ρεπό οι παίκτες του Ολυμπιακού θα επανέλθουν στου Ρέντη το πρωί της Δευτέρας. Έως 10-15 Μαϊου οι προπονήσεις.

Ο Μίτσελ δεν αφήνει από τώρα ελεύθερους τους ποδοσφαιριστές του. Την ώρα που εκείνος σε συνεργασία με την διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα... χτίζει την ομάδα της επόμενης σεζόν με τις όποιες επιβεβλημένες προσθήκες και αποχωρήσεις οι παίκτες του θα συνεχίζουν τις προπονήσεις. Έπειτα από τρεις ημέρες ξεκούρασης θα υπάρξει ξανά προπόνηση την Δευτέρα του Πάσχα στις 11 το πρωί. Στις 25 και 29 Απριλίου οι Πειραιώτες έχουν ως γνωστόν κλείσει φιλικά με Πανιώνιο και Λεβαδειακό αντίστοιχα, τα οποία θα είναι προπονητικού χαρακτήρα και κεκλεισμένων των θυρών και θα γίνουν στο Καραϊσκάκη. Αναμένεται δε να διεξαχθούν και άλλα τέτοια τεστ για την ομάδα. Κατά τα άλλα προπονήσεις θα γίνονται έως τις 10-15 Μαϊου ενώ ο Μίτσελ θα περάσει από το... μικροσκόπιό του και παίκτες που φέτος ήταν δανεικοί σε άλλες ομάδες, όπως σας έχουμε επισημάνει ξανά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα