Ινκούμ: «Είμαι σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό»

Δημήτρης Τομαράς
Ινκούμ: «Είμαι σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Σαμουέλ Ινκούμ έκανε γνωστό μέσω συνέντευξής του σε κρητικό ΜΜΕ πως μιλάει με τον Ολυμπιακό για το ενδεχόμενο να συνεργαστούν τη νέα σεζόν.

Ο Ινκούμ παραχώρησε συνέντευξη στα «Χανιώτικα Νέα», όπου ανέφερε ότι υπάρχουν πιθανότητες να είναι στον Ολυμπιακό την προσεχή χρονιά. Διαβάστε τι επισήμανε ως προς αυτό το σκέλος:

Υπάρχουν πληροφορίες στην Ελλάδα ότι βρίσκεσαι σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό. Έχεις να πεις κάτι γι’ αυτό καταρχήν;

Νομίζω όχι.

Θα ήταν κάτι υπέροχο για όσους σε συμπαθούν να μείνεις στην Ελλάδα, συμφωνείς;

Και εμένα θα μου άρεσε! Ακόμα και στον Πλατανιά γιατί όχι; Λατρεύω αυτό το μέρος.

Καταλαβαίνεις όμως ότι ο Ολυμπιακός είναι ένα άλλο επίπεδο, πολύ υψηλότερο. Είναι μία ομάδα που παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Το ξέρω ότι ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα, που παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Την αντιμετώπισα. Διαθέτει τα πάντα ως επαγγελματική ομάδα. Είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Έπαιξε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είδα τα παιχνίδια στην τηλεόραση. Ήταν δύο εξαιρετικά παιχνίδια.

Εσύ τι προτιμάς; Να συνεχίσεις την καριέρα σου στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό για παράδειγμα ή να πας κάπου αλλού στην Ευρώπη;

Αυτήν την στιγμή μπορώ να σου πω ότι υπάρχουν πέντε ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για μένα. Η Γουέστ Χαμ, η Λιόν, ο Ολυμπιακός…

Πώς έμαθες για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού; Απ’ τον μάνατζέρ σου;

Ναι. Έχω τον μάνατζέρ μου και μιλάμε. Τώρα που μιλάμε, βρίσκεται στην Αθήνα. Δεν θέλω να μιλήσω παραπάνω τώρα. Το μυαλό μου πρέπει να το έχω στο Μουντιάλ. Ποιος ξέρει όμως, στο ποδόσφαιρο κανείς δεν ξέρει… Ίσως μπορέσω να ξανάρθω εδώ. Ίσως πάω κάπου αλλού. Όλα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Είμαι έτοιμος να πάω οπουδήποτε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα