Χαλ - Άρσεναλ 0-3 (vid)

Χαλ - Άρσεναλ 0-3 (vid)

bet365

Σε έναν υγιεινό περίπατο μετέτρεψε την αναμέτρηση του «KC Stadium» η Άρσεναλ, που με δύο τέρματα του Ποντόλσκι νίκησε με 3-0 την Χαλ. MVP o Ράμσεϊ με γκολ και ασίστ!

Ένας αρκετά... πληκτικός μονόλογος ήταν στο μεγαλύτερό του διάστημα το Χαλ-Άρσεναλ με τους παίκτες του Αρσέν Βενγκέρ να είναι οι πρωταγωνιστές του γηπέδου από το ξεκίνημα του αγώνα. Το τελικό 3-0 κρίνεται και είναι απόλυτα δίκαιο ενώ το σκορ στο ματς αυτό της 35ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ θα μπορούσε κάλλιστα να είχε πάρει πιο μεγάλες διαστάσεις. Ο Ράμσεϊ στο 31' (έπειτα από συνεργασία των Οζίλ και Καθόρλα για να φτάσει η μπάλα σε εκείνον) ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ.

Η Χαλ επιχείρησε να αντιδράσει και στο 35' ο Λίβερμορ με συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα στην... ρίζα του δεξιού δοκαριού του Σέζνι. Στο 45' όμως ήρθε το 0-2 για τους Λονδρέζους μετά από ωραία ενέργεια του Ράμσεϊ και σουτ στην κίνηση του Ποντόλσκι. Ο Ποντόλσκι ήταν ο σκόρερ της Άρσεναλ και στο 54' για το τελικό 3-0. Έπειτα από σέντρα του Καθόρλα, ο Ράμσεϊ σούταρε δυνατά, ο Χάρπερ απέκρουσε όμως στην επαναφορά της η μπάλα πήγε στον Γερμανό φορ, που από κοντά βρήκε πάλι δίχτυα.

Στο 64' ο Ζιρού είχε δοκάρι για την Άρσεναλ ενώ στο 78' ο Τσάμπερλεϊν ζήτησε πέναλτι το οποίο δεν δόθηκε. Έτσι η Άρσεναλ έμεινε 4η με 70 βαθμούς αφήνοντας πίσω την Έβερτον στην... μάχη για το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «κανονιέρηδες» είναι στο +4 με την Έβερτον να έχει ένα ματς λιγότερο. Η Χαλ είναι έξι βαθμούς μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού όμως έχει ακόμα ματς για να μπορέσει να διασφαλίσει την παραμονή της.

Χαλ: Χάρπερ, Ελμοχαμαντί, Ροσένιορ, Χάντλστοουν, Τσέστερ, Ντέιβις, Μέιλερ, Λίβερμορ, Λονγκ (45' Φράιατ), Γέλαβιτς (70' Κουίν) και Μπόιντ (84' Κόρεν).

Άρσεναλ: Σέζνι, Σανιά, Μονρεάλ, Ράμσεϊ, Μερτεζάκερ, Κοσιελνί, Καθόρλα, Αρτέτα, Ζιρού (74' Τσάμπερλεϊν), Οζίλ (61' Φλαμινί) και Ποντόλσκι (84' Σανογκό).

* Πριν από την έναρξη του αγώνα τιμήθηκε η μνήμη ενός παλαίμαχου άσου της Χαλ που είναι και ρέκορντμαν της ομάδας σε συμμετοχές. Επρόκειτο για τον Άντι Ντέιβιντσον που απεβίωσε φέτος τον Απρίλιο σε ηλικία 81 ετών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα