Πέρες: «Εξαρτάται από τον Ολυμπιακό»

Πέρες: «Εξαρτάται από τον Ολυμπιακό»

Πέρες: «Εξαρτάται από τον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Πέρες υποβλήθηκε σε επέμβαση και τονίζει πως από την επιθυμία του Ολυμπιακού εξαρτάται η παραμονή του στον Πειραιά και την επόμενη σεζόν.

«Το πόδι κόλλησε στο έδαφος και έτσι συνέβη ο τραυματισμός μου. Τραυματίστηκα μόνος μου. Ήρθαμε στην Βαρκελώνη για να κάνω την επέμβαση στο γόνατο. Με εγχείρησαν πριν δύο μέρες και τώρα είμαι καλά» τόνισε ο Πέρες, ο οποίος είναι καλά ψυχολογικά και περιμένει να μάθει το μέλλον του. Όπως αποκαλύπτουν οι Παραγουανοί, ο Ολυμπιακός τον έχει αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού, κάτι άλλωστε που τονίζει και ο ίδιος ο παίκτης. «Ο Ολυμπιακός έχει οψιόν για να με αγοράσει, αλλιώς επιστρέφω στην Βιγιαρεάλ. Όλα εξαρτώνται από τον Ολυμπιακό» υποστήριξε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα