Υπολογίζεται ο Μπαϊράμι από τον Παναθηναϊκό

Υπολογίζεται ο Μπαϊράμι από τον Παναθηναϊκό

Γιώργος Βροντάκης
Υπολογίζεται ο Μπαϊράμι από τον Παναθηναϊκό

bet365

Ο Παναθηναϊκός διέψευσε τα σενάρια περί εξόδου του Εμίρ Μπαϊράμι και τονίζει πως περιμένουν τον Σουηδό τη νέα σεζόν.

Ο Μπαϊράμι δεν έχει αγωνιστεί πολύ φέτος λόγω τραυματισμών, όμως, έχει τέσσερα χρόνια συμβόλαιο με το τριφύλλι και στο πράσινο στρατόπεδο δεν υπάρχει η παραμικρή αρνητική σκέψη και αμφιβολία γι’ αυτόν.

Αλλωστε η επίσημη θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει: «Ο Μπαϊράμι έχει τέσσερα χρόνια συμβόλαιο και όχι απλά δεν έχει τεθεί κανένα θέμα διακοπής της συνεργασίας μαζί του, αλλά αντιθέτως σε πρόσφατη κουβέντα που έγινε με τον παίκτη του τονίστηκε ότι τον περιμένουμε μαζί μας τη νέα χρονιά και δεν υπάρχει η παραμικρή αρνητική σκέψη και αμφιβολία γι’ αυτόν. Οι συνθήκες, έτσι όπως διαμορφώθηκαν φέτος για τον Εμίρ, δεν βοήθησαν να αξιολογηθεί και ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να του δώσει όλο το χρόνο και το χώρο που χρειάζεται για να γυρίσει κοντά μας δυνατός και να δώσει αυτά που πιστεύουμε ότι μπορεί. Ως εκ τούτου οτιδήποτε άλλο λέγεται ή γράφεται για τον παίκτη δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και τις προθέσεις μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα