Γκσπούρνινγκ: «Η πόλη ζει για τον ΠΑΟΚ»

Γκσπούρνινγκ: «Η πόλη ζει για τον ΠΑΟΚ»

bet365

Το μπαλάκι στην ΕΠΟ ρίχνει ο Γκσπούρνινγκ, που μίλησε για την αγάπη των Ελλήνων για το ποδόσφαιρο, την κόντρα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και το πάθος του κόσμου με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Για το κλίμα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, μίλησε ο Γκσπούρνινγκ, που αναφέρθηκε στον κόσμο του ΠΑΟΚ, στους ποδοσφαιρόφιλους Έλληνες αι έριξε τις ευθύνες στις αρχές για την κατάσταση που επικρατεί στα γήπεδα.

«Δεν περιγράφεται με λόγια αυτό που έγινε στο γήπεδο. μερικές φορές τα πράγματα εδώ γίνονται τρελά, σαν να είναι πόλεμος. Η ατμόσφαιρα είναι κάτι ωραίο, αλλά η γραμμή από το να ξεφύγεις, είναι λεπτή. Ο ΠΑΟΚ είναι κάτι παραπάνω από μία ομάδα, σε μία ολόκληρη πόλη. Ο κόσμος είναι πάντα δίπλα μας, κάνει ότι μπορεί για να μας βοηθήσει, μερικές φορές ακόμα περισσότερα από όσα επιτρέπεται.

Ειδικά με τον Ολυμπιακό υπάρχει μεγάλη κόντρα και αυτό φαίνεται. Δεν έχω ιδέα πόσες φορές σταμάτησε το ματς... Αλλά εμείς είμαστε απλά ποδοσφαιριστές, η αρχές πρέπει να βρουν την λύση. Το ποδόσφαιρο είναι στην κουλτούρα του Έλληνα, όλοι παρακολουθούν, όλοι ξέρουν να μιλάνε για μπάλα και στις καφετέριες είναι το πρώτο θέμα συζήτησης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα