Η Marca κατακεραυνώνει ΠΑΟΚ και ΕΠΟ!

Δημήτρης Τομαράς
Η Marca κατακεραυνώνει ΠΑΟΚ και ΕΠΟ!

bet365

Εκτενές ρεπορτάζ κάνοντας λόγο για τα τελευταία «γεγονότα ντροπής για το ελληνικό ποδόσφαιρο» από την Μarca που επιρρίπτει ευθύνες σε ΠΑΟΚ και ΕΠΟ!

Ο δημοσιογράφος Χουάν Κάστρο έγραψε το κομμάτι για λογαριασμό της Marca επισημαίνοντας πως στην Ελλάδα βρήκαν νέους τρόπους για να δημιουργούν... προβλήματα στον αντίπαλο «πετώντας ψάρια στον πάγκο! Ο Ολυμπιακός βιώσε κάθε λογής αναξιοπρέπειες στην Θεσσαλονίκη με τον Μίτσελ να περνάει πολύ δύσκολες στιγμές». Στο κείμενο ακόμα τονίζεται πως ο Ισπανός προπονητής βίωσε από πρώτο χέρι «τα τελευταία γεγονότα ντροπής για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Στην συνέχεια του άρθρου ο συντάκτης ρίχνει σαφείς ευθύνες στον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη, υπογραμμίζοντας πως πριν την έναρξη της αναμέτρησης εγγυήθηκε ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα. «Οι επικεφαλής της ελληνικής Ομοσπονδίας κώφευαν στις αξιώσεις του Ολυμπιακού για το παιχνίδι και όλα ήταν στο... έλεος των γηπεδούχων και όλων όσων ήθελαν να κάνουν στο γήπεδο.

Έφτασαν στο σημείο να μην αλλάξουν τον πάγκο παρά τα ψάρια που έπεσαν εκεί και να αφήσουν παίκτες και τεχνικό τιμ να καθίσουν εκεί κάτω από τέτοιες συνθήκες», σημειώνει. Επίσης γίνεται μνεία για την είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και τα προβλήματα που ανέκυψαν από καπνογόνα και φωτοβολίδες αλλά και για την αργοπορία του ματς. «Το ότι το ματς έληξε με 1-0 είναι απλά ένα ανέκδοτο. Κάτω από τέτοιες περιστάσεις η ομάδα του Μίτσελ υπέφερε στην πόλη της Θεσσαλονίκης».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα