Προσοχή ζήτησε ο Αναστασίου

Προσοχή ζήτησε ο Αναστασίου

Νίκος Αθανασίου
Προσοχή ζήτησε ο Αναστασίου

bet365

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα γεμίσουν μπαταρίες το σαββατοκύριακο με τον Γιάννη Αναστασίου να ζητά καλή ζωή και προσοχή ενόψει του μεγάλου τελικού της 26ης Απριλίου στο ΟΑΚΑ κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αποστολή εξετελέσθη για τον Παναθηναϊκό και πλέον ήρθε η στιγμή για λίγη ξεκούραση πριν την μεγάλη μάχη του Κυπέλλου και των «πλέι-οφ». Οι παίκτες του «τριφυλλιού» θα έχουν μία πολύ καλή ευκαιρία να γεμίσουν μπαταρίες αυτό το σαββατοκύριακο και να επιστρέφουν στο Κορωπί την προσεχή Δευτέρα. Ο Γιάννης Αναστασίου, πάντως, ζήτησε τα... αυτονόητα. Δηλαδή καλή ζωή και προσοχή ενώ ευχήθηκε σε όλους τους παίκτες πριν αναχωρήσουν για το διήμερο.


Στο αγωνιστικό κομμάτι, στην προπόνηση δεν πήραν μέρος οι Κλωναρίδης, Νάνο και Πράνιτς ώστε να αποφορτιστούν, με τον πρώτο να δείχνει πως τελικά θα ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού και από την Δευτέρα του Πάσχα θα μπει στις προπονήσεις. Από την άλλη, ατομικά γυμνάστηκαν και την Μ. Παρασκευή οι Ντίνας και Μπαϊράμι. Οι υπόλοιποι έκαναν μονάχα ασκήσεις με μπάλα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα