Ο Πέτριτς για τον τελικό!

Ο Πέτριτς για τον τελικό!

Νίκος Αθανασίου
Ο Πέτριτς για τον τελικό!

bet365

Ο Μλάντεν Πέτριτς θεωρεί μεγάλη υπόθεση την παρουσία του Παναθηναϊκού στον τελικό ενώ βγάζει το καπέλο στον Γιάννη Αναστασίου για την δουλειά που κάνει στο «τριφύλλι»!

Έβαλε και εκείνος το δικό του... λιθαράκι για την πρόκριση του Παναθηναϊκού στον μεγάλο τελικό της 26ης Απριλίου, με την εξαιρετική ατομική ενέργεια και την ασίστ στον Αμπέντ για το 1-0. Ο Μλάντεν Πέτριτς μετά την περιόδο προσαρμογής του στο «τριφύλλι», ανεβαίνει σε κάθε παιχνίδι και περισσότερο, δείχνοντας έτοιμος για τα μεγάλα παιχνίδια. Ο Κροάτης στράικερ μίλησε για την ευκαιρία του «τριφυλλιού» να επιστρέψει στους τίτλους μετά από τέσσερα χρόνια, έσταξε μέλι για την δουλειά του Αναστασίου και έδειξε σίγουρος για τον εαυτό του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, είναι μεγάλη επιτυχία να φτάνεις στον τελικό και τώρα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να κάνουμε το επόμενο βήμα».

Ποιο ήταν το σημείο κλειδί του αγώνα με τον ΟΦΗ;

«Το σημείο κλειδί; Νομίζω δυο καταστάσεις. Αρχικά το 1-0 για εμάς το οποίο μας έστελνε σίγουρα στην παράταση και δεν έπρεπε να πιέζουμε συνέχεια και φυσικά το δεύτερο γκολ. Αυτό νομίζω τους έριξε την ψυχολογία και μετά από αυτό ήταν εύκολο για εμάς να χτυπήσουμε με αντεπιθέσεις γιατί έπρεπε να ανοιχτούν και πετύχαμε το τρίτο γκολ».

Ο Παναθηναϊκός είναι στον τελικό, έχουμε μπροστά μας δέκα μέρες, θα είσαι σε ακόμα καλύτερη κατάσταση;

«Όπως είπα και την άλλη φορά, δεν αισθάνομαι άσχημα νοιώθω καλά όπως ένοιωσα και σήμερα. Τώρα έχω ακόμα δέκα μέρες μπροστά μου για έξτρα προπόνηση και θα δούμε τι θα γίνει».

Ο Παναθηναϊκός έτρεχε μέχρι το τελευταίο λεπτό της παράτασης το θεωρείς και αυτό ως ένα πολύ σημαντικό στοιχείο;

«Ναι σίγουρα η φυσική κατάσταση της ομάδας είναι πολύ σημαντική. Είδατε ότι τρέξαμε πάρα πολύ σήμερα, κυνηγήσαμε και παλέψαμε για κάθε μπάλα». Πιστεύεις ότι ήταν το καλύτερο παιχνίδι σου; «Έτσι λέτε; Όχι νομίζω ότι στο ματς με τον Λεβαδειακό τα πήγα καλύτερα γιατί ήμουν σε περισσότερες καταστάσεις με την μπάλα στα πόδια. Και σήμερα καλά ήταν αλλά σίγουρα μπορώ και καλύτερα».

Είστε μια ομάδα με πολλά νεαρά παιδιά και αρκετοί εξ αυτών θα διεκδικήσουν πρώτη φορά ένα τρόπαιο;

«Νομίζω είναι μεγάλο επίτευγμα ότι έχουμε πετύχει μέχρι στιγμής. Το καλό πράγμα είναι ότι βλέπεις την θέληση να φτάσουν κάπου αυτά τα νεαρά παιδιά. Θεωρώ ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά στον τρόπο που έπαιζε η ομάδα τον Ιανουάριο όταν ήρθα και τώρα. Η ομάδα παίζει πολύ καλύτερα και αυτό σίγουρα είναι ένα κομμάτι που αναλογεί στον προπονητή. Επίσης βλέπω ότι τα νεαρά παιδιά είναι πρόθυμα να μάθουν και πιστεύω ότι αν η ομάδα μείνει συγκεντρωμένη μπορεί να τα καταφέρει".

Ο κόσμος έκανε "sold out" στο ματς με τον ΟΦΗ, ένα σχόλιο;

"Ήταν εκπληκτικό, εκπληκτικό. Συνέχεια όλοι οι παίκτες μιλάνε για την παρουσία του κόσμου και λένε ότι έχουμε τους καλύτερους φιλάθλους. Εγώ ποτέ δεν έχω πει κάτι τέτοιο αλλά σήμερα πρέπει να πεις ειλικρινά ότι ήταν μια φανταστική ατμόσφαιρα και όλοι ξέρουν ότι όταν έχεις τον κόσμο να σε υποστηρίζει αυτό πάντα σε βοηθάει".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα