Δεν άντεξε ο Θερμαϊκός

Gazzetta team
Δεν άντεξε ο Θερμαϊκός

bet365

Στο πιο κρίσιμο αγώνα της χρονιάς δεν τα κατάφεραν τελικά να κερδίσουν και έτσι μπήκε σε περιπέτειες ο Θερμαϊκός και στον τελευταίο αγώνα θέλει νίκη και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να παλέψει την παραμονή στην κατηγορία.

Ξεκίνημα με σκορ από εύστοχο πέναλτι του Αλβανού Φορμ στο 10ο λεπτό και για άλλη μια φορά στο επόμενο λεπτό ισοφάριση για το Πουρνάρι 1-1 σε τραγικό λάθος της άμυνας. Στο ’23 σουτ του Δεσπότη ελάχιστα άουτ & στο ’25 λεπτό 1η ατυχία με τον Παλάκα σε λάθος γύρισμα με αυτογκόλ να κάνει το 1-2 μετά από εκτέλεση αβίαστου και αχρείαστου φάουλ από την αριστερή πλευρά άμυνας. Δίκαια αποβολή για το Πουρνάρι στο ’35 αλλά στο ’42 σε ωραίο σουτ δίκαιο το 1-3 !!! Με το ξεκίνημα η ατυχία ξαναχτυπά και σε σέντρα από αριστερά ο Θεοδώρου σημειώνει και 2ο αυτογκόλ για τον ΘΕΡΜΑΪΚΟ και σκορ 1-4 !! Σαν να μην έφτανε αυτό στο ’56 λεπτό χαμένο πέναλτι (δοκάρι) σε ανατροπή του Σαπουνά, από τον Αλβανό Φορμ για μείωση του σκορ και στα επόμενα 5 λεπτά μεγάλες ευκαιρίες για τον ΘΕΡΜΑΪΚΟ με σουτ του Οικονόμου Ρ ελάχιστα άουτ, σουτ του Σινάνι στο δοκάρι και κεφαλιά Ξαφάρα απόκρουση δύσκολα σε κόρνερ. Ο νόμος του ποδοσφαίρου ξαναχτύπησε και στο ’61 λεπτό σε σουτ εντός περιοχής το 1-5 και το 1-6 στο ’80 λεπτό με απ’ ευθείας φάουλ με του παίκτες του ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ να έχουν μείνει με 10 παίκτες λόγω τραυματισμού του Δεσπότη από το ’78 και την απογοήτευση να είναι ζωγραφισμένοι στα πρόσωπα όλων.

Ο στόχος της φετινής περιόδου στην Β’ μετά από πολλά πολλά χρόνια ξανά, γίνεται όλο και πιο δύσκολος, η ομάδα όμως δεν τα παρατάει δεν θα σταματήσει να δίνει ζωή στο Στόμιο.

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ (Σάκης Χατζόπουλος) Σέρα,Παλάκας, Καρέντζος (’53 Αλεξίου), Θεοδώρου,Τοπάλης (’46 Τζιότζιος),Σινάνι,Ξαφάρας,Τσιάρας (’46 Σαπουνάς), Δεσπότης,Αλβανός Φορμ

Δεν αγωνίσθηκαν οι Μπαμπανίκος, Καρδούλας, Αλβανός Στ., Βλούχος

 

Τελευταία Νέα