Με Αλαφούζο η προπόνηση του Παναθηναϊκού

Με Αλαφούζο η προπόνηση του Παναθηναϊκού

Θοδωρής Βασίλης
Με Αλαφούζο η προπόνηση του Παναθηναϊκού

bet365

Με τον Γιάννη Αλαφούζο να δίνει το παρών, πραγματοποήθηκε η η προπόνηση του Παναθηναϊκού τη Μεγάλη Παρασκευή. Εξαιρετικό το κλίμα, διήμερο ρεπό έδωσε ο Γιάννης Αναστασίου.


Υπό την παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου έγινε η προπόνηση της Μεγάλης Παρασκευής στον Παναθηναϊκό. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού μετέβη στο Κορωπί για να συγχαρεί παίκτες και τεχνική ηγεσία για την πρόκριση στον τελικό, αλλά και να τους ευχηθεί ενόψει Πάσχα.

Στα της προπόνησης ο Βίκτωρας Κλωναρίδης ακολούθησε θεραπεία μετά τη διάταση που έχει υποστεί στο δικέφαλο και αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα την Τρίτη του Πάσχα.

Επόμενο ραντεβού για τους «πράσινους» την Τρίτη του Πάσχα όταν και θα ξεκινήσιε η προετοιμασία για τον μεγάλο τελικό του ΟΑΚΑ. Να υπενθυμίσουμε ότι η πρόνηση της Τρίτης είναι ανοικτή για το κοινό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα