Πράνιτς: «Πρέπει να μας φοβούνται»

Πράνιτς: «Πρέπει να μας φοβούνται»

Gazzetta team
Πράνιτς: «Πρέπει να μας φοβούνται»

bet365

Ο Ντάνιελ Πράνιτς μίλησε για την πρόκριση του Παναθηναϊκού στον τελικό, ενώ τόνισε ότι κάθε αντίπαλος θα πρέπει να φοβάται τους «πράσινους».

«Κάναμε το καθήκον μας. Είμαστε στον τελικό, η ομάδα το άξιζε. Στην παράταση τρέξαμε περισσότερο και αυτό ήταν το κλειδί», ανέφερε αρχικά ο Κροάτης άσος για να προσθέσει στη συνέχεια όσον αφορά την φυσική κατάσταση: «Έχουμε νέους που μπορούν να τρέξουν πολύ».

Στη συνέχεια ο Πράνιτς δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στον κόσμο: «Χαίρομαι που είδα κατάμεστο το γήπεδο. Με ευχαριστεί ότι οι οπαδοί μας πήγαν σπίτι χαρούμενοι».

Ο Κροάτης ρωτήθηκε και για το τι τους είπε ο Γιάννης Αναστασίου πριν ξεκινήσει η παράταση. «Μς είπε πως πρέπει να είμαστε περήφανοι ό,τι και να γίνει στην παράταση. Επειδή δείξαμε σε όλους ότι μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο».

Όσον αφορά τον τελικό ο 33χρονος μέσος ήταν ξεκάθαρος. «Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε τους πάντες. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Μου αρέσει να υπάρχουν υψηλές πρσδοκίες. Είμαι εδώ για να κερδίσω τίτλους. Είμαστε Παναθηναϊκός και όλοι πρέπει να μας φοβούνται. Να ξέρετε πως μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα απ' ότι φέτος»

Για το αν παίζει ρόλο η απειρία νέων παιδιών τόνισε: «Όχι. Δείξαμε ότι είμαστε άντρες. Θα είμαστε 100% έτοιμοι στον τελικό».

Τέλος, ο πρώην άσος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας αναφέρθηκε και στην πλάκα που έκανε με τον Λαγό. «Του είπα να ξυριστεί και μου είπε ότι όταν παίζουμε μαζί κερδίζουμε 3-0. Έγινε πάλι το ίδιο».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα