Η ομιλία Γεωργιάδη που... έφτιαξε τους παίκτες

Η ομιλία Γεωργιάδη που... έφτιαξε τους παίκτες

Gazzetta team
Η ομιλία Γεωργιάδη που... έφτιαξε τους παίκτες

bet365

«Αυτά τα παιχνίδια είναι για μεγάλους ποδοσφαιριστές. Είστε;», ήταν μία από τις ατάκες με τις οποίες «ντόπαρε» ο Γιώργος Γεωργιάδης τους παίκτες του ΠΑΟΚ, πριν τη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Οι «ασπρόμαυροι» έβγαλαν... περίσσιο πάθος στον ημιτελικό της Τετάρτης κι έδειξαν από την αρχή κιόλας του αγώνα πόσο πολύ ήθελαν τη νίκη επί των Πειραιωτών. Προηγουμένως ωστόσο είχε φροντίσει να τους... φτιάξει ο Γιώργος Γεωργιάδης, με τον τεχνικό του Δικεφάλου να τους μαζεύει πριν αναχωρήσει η ομάδα για το γήπεδο, προχωρώντας σε μία ομιλία που... μίλησε στην καρδιά, αλλά και τον εγωισμό τους.

«Δεν γνωρίζω πόσοι οπαδοί μας θα ασχοληθούν σοβαρά με αυτό το παιχνίδι. Θα είναι 100, θα είναι 200 χιλιάδες, θα είναι ένα εκατομμύριο, δεν το γνωρίζω. Όσοι και να είναι πάντως, να ξέρετε πως θα ήθελαν σήμερα να είναι στη θέση σας», είπε αρχικά ο Γεωργιάδης όπως αναφέρει η «Live Sport» και πρόσθεσε:

«Οι περισσότεροι γνωρίζετε πως έχω παίξει σε αυτό το γήπεδο και ως παίκτης του ΠΑΟΚ κι ως αντίπαλος. Η Τούμπα κι όλα όσα θα συμβούν σε αυτήν θα πρέπει να είναι υπέρ μας και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να δείξετε όλοι αυταπάρνηση».

Ενώ έκλεισε με την φράση: «Αυτά τα παιχνίδια είναι για μεγάλους ποδοσφαιριστές. Είστε;»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα