Γκέλα για Ολυμπιακό Βόλου στον Ταύρο (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Γκέλα για Ολυμπιακό Βόλου στον Ταύρο (vid)

bet365

O πρωτοπόρος των πλέι οφ της Football League Ολυμπιακός Βόλου... σκόνταψε στον Ταύρο, γνωρίζοντας την ήττα 1-0 από τον Φωστήρα.

Σε ένα ματς όπου δεν έλλειψαν τα παράπονα για την διαιτησία και η αποβολή ο Φωστήρας λύγισε την αντίσταση του Ολυμπιακού Βόλου με 1-0. Ο Σμυρλής στο 88' με πλασέ έσπασε το... ρόδι για την ομάδα του σημειώνοντας το πρώτο γκολ της στην διαδικασία των πλέι οφ και οδηγώντας την σε εντός έδρας νίκη. Οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι στο 29' μετά από φάουλ του Γκίνο και χαμένο τετ α τετ. Στο 84' Γκίνο δεν μπόρεσε να πλασάρει τον Γκίτκο από την μικρή περιοχή, με τον πορτιέρο των Βολιωτών να διώχνει την μπάλα σε κόρνερ. Στο 3' ο Φωστήρας φώναξε για πέναλτι πάνω στον Τεγούση από τον Γκίτκο, το οποίο δεν δόθηκε. Επίσης στο 77' ο Δεινόπαπας είδε απευθείας την κόκκινη κάρτα, τρία λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο! Και αυτό διότι απώθησε τον Αχείμαστο. Μία απόφαση που αμφισβητήθηκε. Η ουσία για τους Βολιώτες είναι πως ναι μεν παραμένουν πρώτοι όμως η διαφορά τους με τον δεύτερο είναι πια στον έναν βαθμό.

Φωστήρας: Μοσχονάς, Ρουγκάλας, Κακαράς, Αχείμαστος, Τασουλής, Γκίνο, Γαρουφαλιάς, Μουστόγιαννης, Τεγούσης, Λύρας και Σμυρλής.

Ολυμπιακός Βόλου: Γκίτκος, Καρράς, Μελίσσης, Κωστούλας, Κατσιαρός, Ρόκας, Κριστομπάλ, Μπρέσκα, Μόνχε, Ιωάννου και Γκούρμα.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα