Ισοπαλία στο... φινάλε για Ηρακλή Ψαχνών (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ισοπαλία στο... φινάλε για Ηρακλή Ψαχνών (vid)

bet365

Με πέναλτι του Πατσατζόγλου στο 81' ο Ηρακλής Ψαχνών μπόρεσε να φύγει με το ισόπαλο αποτέλεσμα από την έδρα του Αιγινιακού (1-1).

Για 80 λεπτά ο Αιγινιακός κρατούσε τη νίκη στα χέρια του. Όμως ο Ηρακλής Ψαχνών μπόρεσε να αποσπάσει το Χ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πατσατζόγλου στο 81'. Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με 1-0 στο δημοτικό στάδιο Αιγινίου στο 37' με ένα μακρινό συρτό σουτ του Μπελόν ενώ στο 16' είχε προηγηθεί μεγάλη ευκαιρία τους, όταν ο Γκεμίσης έδιωξε την κεφαλιά του Σαμαρά λίγο πριν αυτή περάσει την γραμμή. Στο 79' ο Ηρακλής Ψαχνών πήρε πέναλτι. Το κέρδισε ο Τσούτσης μετά από ανατροπή του Λιόλιου. Έτσι στο 81' έγινε το 1-1. Συνολικά βάσει της εικόνας του ματς ο Αιγινιακός αδικείται καθότι είχε αρκετές φάσεις για γκολ και πιο καλό επιθετικό πρόσωπο από τον Ηρακλή. Στα αρνητικά του ματς είναι η φάση του 8'. O Μανζάνο πάτησε δίχως να το θέλει τον Παληγεώργο στο χέρι. Ο αμυντικός του Ηρακλή Ψαχνών αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες παρέμεινε στο γήπεδο, ωστόσο υπάρχει φόβος για κάταγμα κόντα στον καρπό του.

Αιγινιακός: Τόλιος, Σαμαράς, Χατζής, Κουτσοσπύρος, Λιόλιος, Κωνσταντινίδης, Γιατζιτζόγλου, Μπελόν, Μανζάνο, Φαμπίνιο και Γκέσιος.

Ηρακλής Ψαχνών: Αθανασόπουλος, Παλαιολόγος, Τζανής, Παληγεώργος, Γκεμίσης, Μπακομήτρος, Β. Πατσατζόγλου, Σταματής, Ντάνιελ, Κρητικός και Στάγιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα