Σκέψεις για αλλαγή έδρας του τελικού Κυπέλλου

Δήμος Μπουλούκος
Σκέψεις για αλλαγή έδρας του τελικού Κυπέλλου

bet365

Μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr υπάρχουν σκέψεις στην ΕΠΟ για αλλαγή της έδρας από το Ολυμπιακό Στάδιο.

O τελικός του Κυπέλλου είχε οριστεί να γίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, στις 26 Απριλίου, δηλαδή το άλλο Σάββατο. Ωστόσο η πρόκριση Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ στον τελικό, έβαλε την ΕΠΟ σε δεύτερες σκέψεις καθώς κάποιοι λένε ότι πρέπει να μοιραστεί η απόσταση και να μην γίνει στην Αθήνα, που είναι η έδρα των «πρασίνων», κυρίως για λόγους ασφαλείας.

Στο τραπέζι έχουν πέσει η Λάρισα και ο Βόλος καθώς είναι πόλεις με μεγάλα γήπεδα και είναι σχεδόν στη μέση της διαδρομής μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Η τελική απόφαση θα ληφθεί μετά από συζήτηση όλων των αρμόδιων φορέων, δηλαδή της Πολιτείας, της ΕΠΟ, της αστυνομίας, αλλά και των δύο ομάδων.

Ηδη ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής έχει στείλει σχετική επιστολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό αλλά και στην αστυνομία, προκειμένου να τους εφιστήσει η προσοχή για τυχόν θέματα ασφαλείας και να ζητήσει την ομαλή περιφρούρηση του τελικού...

Πάντως τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και ο ΠΑΟΚ εμφανίζονται να μην επιθυμούν αλλαγή έδρας και είναι πολύ πιθανό τελικά να γίνει στο ΟΑΚΑ κανονικά, αλλά με λιγότερο κόσμο από κάθε ομάδα, δηλαδή 22.000 οπαδοί για κάθε σύλλογο...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα