Παίρνουν τα... μέτρα τους στον Ολυμπιακό

Δημήτρης Τομαράς
Παίρνουν τα... μέτρα τους στον Ολυμπιακό

bet365

Στον Ολυμπιακό η... οργή ξεχειλίζει από όλα όσα έγιναν την Μεγάλη Τετάρτη στην Τούμπα με τον σύλλογο να αναλαμβάνει άμεσα δράση για την επόμενη μέρα.

Βασικό μέλημα των ανθρώπων της ομάδας είναι να διασφαλίσουν ώστε να μην συμβούν ποτέ ξανά στην ομάδα ανάλογα περιστατικά. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε το μήνυμά του προς τους παίκτες και ενώ τους εγγυήθηκε πως δεν πρόκειται να βιώσουν σε κανέναν άλλον αγώνα στο μέλλον κάτι παρόμοιο. Στον Ολυμπιακό είναι αποφασισμένοι να κάνουν όλες αυτές τις κινήσεις που απαιτούνται για να μην βρεθεί ποτέ πάλι η ομάδα, το τεχνικό τιμ και οι παίκτες σε τέτοιες συνθήκες. Όπως και τα όσα διαδραματίστηκαν στην Τούμπα δεν πρόκειται να τα αφήσει πίσω του έτσι απλά και εύκολα. Θα γίνουν μία σειρά από κινήσεις και για την ρατσιστική επίθεση στον Λεάντρο Σαλίνο και για τις επιθέσεις σε παίκτες και μέλη της αποστολής και γενικά για όλα όσα έγιναν. Έχοντας ένα κοινό... μέτωπο οι άνθρωποι της ομάδας θα κάνουν όλα όσα απαιτούνται για το καλό του συλλόγου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα