«Ομάδα και κόσμος είμαστε ένα»

«Ομάδα και κόσμος είμαστε ένα»

Γιώργος Βροντάκης
«Ομάδα και κόσμος είμαστε ένα»

bet365

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαρίστησε τους φιλάθλους του για τον αγώνα με τον ΟΦΗ και τόνισε πως ομάδα και κόσμος είναι ένα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ευχαριστεί τον κόσμο που σε μία κατάμεστη Λεωφόρο, με τον παλμό, την αγάπη και τη μαχητική του ψυχή, ώθησε την ομάδα στη νίκη και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με τη στήριξη και τη συνεργασία των φιλάθλων μας, η ομάδα πετυχαίνει τους αγωνιστικούς της στόχους, η ιστορική μας έδρα προστατεύεται και ο Παναθηναϊκός προχωρά πάνω σε υγιείς βάσεις. Σε κάθε φίλαθλο του Παναθηναϊκού αξίζει ένα θερμό χειροκρότημα.

Με αφορμή την εξασφάλιση της ευρωπαϊκής άδειας, θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκαν με τον Σύλλογο -και ιδιαίτερα όσους δεν αγωνίζονται σήμερα στον Παναθηναϊκό- καθώς το πνεύμα συνεργασίας και η αποδοχή τους στους διακανονισμούς, διευκόλυναν την αρτιότερη συμπλήρωση του φακέλου μας.

Ομάδα και κόσμος είμαστε ένα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα