Το... ξενέρωμα Μίτσελ και ο προγραμματισμός

Δημήτρης Τομαράς
Το... ξενέρωμα Μίτσελ και ο προγραμματισμός

bet365

Ο Μίτσελ ένιωσε ίσως πιο άσχημα από ποτέ για όσα έζησε στην Τούμπα. Σοκαρισμένος ο Σαβιόλα. Σε άμεση εφαρμογή ο προγραμματισμός της ομάδας.

Ο Ισπανός τεχνικός και φοβήθηκε αλλά και... ξενέρωσε με τον τρόπο του για τα όσα είδε και βίωσε στο γήπεδο της Τούμπας. Δεν ήταν τυχαίο άλλωστε πως δήλωσε μετά τον αγώνα ορθά-κοφτά πως ήταν το πρώτο ματς που προτιμούσε να χάσει για να μην πάθει τίποτα εκείνος ή οι παίκτες του. Ο Μίτσελ είδε μία άλλη εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου που μόνο ευχάριστη ήταν στα μάτια του. Και μπορεί στον Ολυμπιακό να είναι απόλυτα ευχαριστημένος και να απολαμβάνει της πλήρους στήριξης του συλλόγου όμως σίγουρα τέτοιες καταστάσεις δεν ικανοποιούν έναν τεχνικό που προέρχεται από μία χώρα όπως η Ισπανία. Από την άλλη πάντως από ποδοσφαιρικής πλευράς είναι σαφές πως η ομάδα του δεν παρουσιάζει από τον Μάρτιο και μετά το απαιτούμενο πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο τόσο σε Ευρώπη όσο και σε Ελλάδα. Και αυτό είναι κάτι εξίσου σημαντικό που παίζει τον ρόλο του.

Βέβαια δεν ήταν μόνο ο Μίτσελ που επηρεάστηκε. Ξένοι παίκτες του συλλόγου όπως ο Χαβιέρ Σαβιόλα υπέστησαν σοκ απ' όσα πέρασαν. Κατά τα άλλα στον Ολυμπιακό θα αρχίσει άμεσα να... χτίζεται η επόμενη μέρα της ομάδας. Δεδομένα θα υπάρχουν και αποχωρήσεις και προσθήκες με αρκετούς παίκτες να μην έχουν δικαιώσει τις προσδοκίες των Πειραιωτών (σ.σ. όπως οι Μπονγκ, Μασάντο, Πελέ, Βαλντές κ.ά.) και να είναι σίγουρα μετέωροι. Οι πρωταθλητές από μέρους τους θα μπουν σε διαδικασία συζητήσεων με τον Μίτσελ προκειμένου να καταρτιστεί ένα ακριβές πλάνο για την επόμενη σεζόν. Πάντως το ματς με τον ΠΑΟΚ υπήρξε κριτήριο ειδικά για ορισμένους ποδοσφαιριστές που δεν τα κατάφεραν και τόσο καλά ακόμα και σε τέτοιες συνθήκες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα