Στοχ: «Ήταν σαν πόλεμος»

Στοχ: «Ήταν σαν πόλεμος»

Gazzetta team
Στοχ: «Ήταν σαν πόλεμος»

bet365

Ο Μίροσλαβ Στοχ χαρακτήρισε πόλεμο το ματς της Τούμπας και στάθηκε στη νίκη και την πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου.

Λόγο για παιχνίδι... πόλεμο έκανε ο Μίροσλαβ Στοχ μιλώντας στην κάμερα του ΟΤΕ. Ο Σλοβάκος τόνισε ότι η αναμέτρηση θύμιζε πόλεμο και οι παίκτες ήταν οι στρατιώτες, ενώ στάθηκε εν συνεχεία στη νίκη και στην πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου έπειτα από αρκετά χρόνια.

«Ευχαριστώ πολύ για τα συγχαρητήρια. Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ένα σκληρό ματς. Ήταν σαν πόλεμος και εμείς σαν στρατιώτες. Εμείς τα καταφέραμε. Είμαστε χαρούμενοι που μετά από καιρό θα διεκδικήσουμε το Κύπελλο και θα προσπαθήσουμε να το φέρουμε στην Θεσσαλονίκη».

«Ήταν ένα ματς όπου μπήκαμε πολύ καλά. Είχαμε ευκαιρίες. Είχα και εγώ σουτ κοντά στα αντίπαλα δίχτυα. Πιστεύω πως ήμασταν πιο καλοί και το αξίζαμε. Όχι στο πρώτο ματς όπου χάσαμε από δικό μου λάθος, αλλά τώρα στο δεύτερο».

«To αφιερώνω σε όλους τους οπαδούς. Το άξιζαν το σημερινό και αξίζουν και ένα Κύπελλο. Ο Παναθηναϊκός είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Παίζει πολύ καλά και ελπίζουμε μετά από πολλά χρόνια να μπορέσουμε να πάρουμε το Κύπελλο».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα