Έβερτον - Κρίσταλ Πάλας 2-3

Gazzetta team
Έβερτον - Κρίσταλ Πάλας 2-3

bet365

Η Κρίσταλ Πάλας έφυγε με νίκη 3-2 από το «Γκούντισον Παρκ», σώθηκε και άφησε την Έβερτον στο -1 από την Άρσεναλ.

Η Έβερτον δεν κατάφερε να διατηρηθεί στην 4η θέση, καθώς κάνοντας πολλά λάθη στην άμυνα, γνώρισε δίκαια την ήττα με 3-2 από την παθιασμένη Κρίσταλ Πάλας, που 4 αγωνιστικές πριν το τέλος βρίσκεται στο +10 από την ζώνη του υποβιβασμού.

Οι Λονδρέζοι πήραν το προβάδισμα στο 23’. Ο Μπολάσι έκανε πολύ ωραία ενέργεια και σουτ, ο Χάουαρντ αρχικά απέκρουσε, όμως ο Σαμάχ έστρωσε στον Παντσίον, που συνεχίζει να σκοράρει ακατάπαυστα, για το 0-1. Η συνέχεια βρήκε τον Μπολάσι να έχει δοκάρι και τον Σπερόνι να βγάζει δύσκολα την προσπάθεια του Λουκάκου, με το 0-1 να μένει μέχρι το ημίχρονο. Με το ξεκίνημα της επανάληψης η Κρίσταλ Πάλας έφτασε και σε δεύτερο γκολ, όταν μετά από κόρνερ του Μπολάσι ο Νταν με κεφαλιά έκανε και το 0-2!

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ξαναβρούν την ελπίδα και να ξαναμπούν στο παιχνίδι, όταν στο 61’ ο Νέισμιθ μείωσε σε 1-2. Όσοι περίμεναν οι παίκτες του Μαρτίνεθ να κάνουν την αντεπίθεσή τους, όμως δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα. Αντίθετα, βρέθηκαν ξανά με δύο γκολ στην πλάτη, όταν στο 73’ ο Ζερόμ με συρτό σουτ έκανε το 1-3! Ο Σπερόνι έβγαλε εντυπωσιακά το σουτ του Μπάρκλεϊ στη συνέχεια, όμως δεν μπόρεσε να κάνει και πολλά στο 86’, με τον Μιραλάς να μειώνει εκ νέου σε 2-3. Οι παίκτες του Πούλις, όμως, δεν πανικοβλήθηκαν και κράτησαν με σχετική άνεση τη νίκη μέχρι το τέλος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα