Μαν. Σίτι - Σάντερλαντ 2-2 (vid)

Μαν. Σίτι - Σάντερλαντ 2-2 (vid)

Gazzetta team
Μαν. Σίτι - Σάντερλαντ 2-2 (vid)

bet365

Η Σίτι... κόλλησε στην τελική ευθεία και μετά την ήττα από τη Λίβερπουλ, αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 εντός με τη Σάντερλαντ. Στο -6 από την κορυφή, της... χάρισε τον βαθμό ο Μανόνε!

Η ήττα από τη Λίβερπουλ στο Ανφιλντ δεν... ξεπεράστηκε ποτέ, η Σίτι αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Σάντερλαντ στο Ετιχαντ και ουσιαστικά... χαρίζει τον τίτλο, αφού είναι στο -6 από τη Λίβερπουλ με μόλις ένα ματς λιγότερο. Μιας και μιλάμε για δώρα, ο βαθμός των «Πολιτών» είναι... δώρο από τον γκολκίπερ της Σάντερλαντ, Μανόνε που έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του. Οσο για τις «Μαυρόγατες», στο -6 από τη ζώνη σωτηρίας, αλλά και με ματς λιγότερο.

Μπορεί το τέλος να ήταν άσχημο, αλλά η αρχή για τη Σίτι ήταν ονειρική, αφού μόλις στα 107 δευτερόλεπτα κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Ο Αγουέρο που επέστρεψε στα γήπεδα έπειτα από ένα χρόνο έβγαλε την ασίστ στον Φερναντίνιο και ο τελευταίος με εξαιρετικό πλασέ πέτυχε το 1-0. Η Σίτι ήθελε και δεύτερο γκολ, αλλά στα μετόπισθεν... έμπαζε! Μάλιστα, στο 5' λίγο έλειψε να δεχθεί το γκολ, αλλά η κεφαλιά του Ο' Σέι δεν βρήκε στόχο. Στο 10' πάντως η Σίτι είχε τεράστια ευκαιρία να σκοράρει, αλλά έχασε αυτά που δεν... χάνονται. Η Σάντερλαντ πάντως είχε φάσεις, αλλά τόσο ο Ο' Σέι όσο και ο Μπορίνι δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν.

Το σκηνικό στην επανάληψη εντελώς διαφορετικό, η Σίτι αδυνατούσε να απειλήσει δίνοντας ευκαιρίες στη Σάντερλαντ. Οι φιλοξενούμενοι το εκμεταλλεύθηκαν με τον ιδανικότερο τρόπο και στο 73' ο Γουίκαμ από κοντά πέτυχε το 1-1. Η Μάντσεστερ δεν αντέδρασε, πολύ κακή στο δημιουργικό κομμάτι, ακόμα χειρότερη στο ανασταλτικό, έτσι στο 84' ήρθε το δεύτερο σοκ. Ο Γουίκομ κατάφερε με υπέροχο διαγώνιο σουτ να κερδίσει τον Χαρτ για το 2-1. Το τέλος πάντως ήταν... εφιαλτικό για τη Σάντερλαντ, αφού από το σουτ του Νασρί, ο Μανόνε έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του δίνοντας τον βαθμό στους γηπεδούχους.

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Κολάροφ, Φερναντίνιο (87’ Ρόντουελ), Κομπανί, Ντεμικέλις, Μίλνερ, Χάβι Γκαρσία, Νεγρέδο (69’ Τζέκο), Αγουέρο (57’ Γιόβετιτς), Νασρί
Σάντερλαντ: Μανόνε, Βεργίνι, Αλόνσο, Κάτερμολ, Ο’Σέι, Μπράουν, Τζόνσον, Λάρσον (68’ Τζιακερίνι), Γουίκαμ, Κόλμπακ, Μπορίνι (69’ Σκόκο)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα