Ντουντού: «Συγγνώμη από τον κόσμο μας»

Ντουντού: «Συγγνώμη από τον κόσμο μας»

Νίκος Αθανασίου
Ντουντού: «Συγγνώμη από τον κόσμο μας»

bet365

Ο Ντουντού παραδέχτηκε πως ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος, ενώ ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο του ΟΦΗ για την ήττα και τον αποκλεισμό.

Συγγνώμη από τον κόσμο του ΟΦΗ για την ήττα από τον Παναθηναϊκό και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο ζήτησε ο Ντουντού. Ο Βραζιλιάνος παραδέχτηκε πως οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι και τόνισε πως η φάση του Νούνιες (δοκάρι) θα μπορούσε να αλλάξει το ματς. «Θέλαμε πολύ την πρόκριση στον τελικό. Προσπαθήσαμε, δουλέψαμε σκληρά, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε.

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και πιο δυνατός ήμερα και κατάφερε να προκριθεί. Εμείς ζητάμε συγνώμη από τον κόσμο μας, ξέρουμε πως έβλεπαν το ματς και περίμεναν να γιορτάσουν μια πρόκριση, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να τους κάνουμε χαρούμενους», ήταν τα πρώτα λόγια του.

Για το αν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα: «Δεν ξέρω αν ήταν δίκαιο ή όχι ένα τέτοιο σκορ, εμείς προσπαθήσαμε πολύ για την πρόκριση, αλλά ο αντίπαλος ήταν πολύ δυνατός σήμερα. Θα μπορούσαμε να αλλάξουμε τη μοίρα του αγώνα με τη φάση του Νούνιες που σταμάτησε στο δοκάρι. Έτσι είναι η ζωή και το ποδόσφαιρο και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα