Κάλβο: «ΑΕΚ... ανεξαρτήτως κατηγορίας!»

Κάλβο: «ΑΕΚ... ανεξαρτήτως κατηγορίας!»

Θάνος Σαρρής
Κάλβο: «ΑΕΚ... ανεξαρτήτως κατηγορίας!»

bet365

Το gazzetta.gr μίλησε με τον Τόνι Κάλβο, ο οποίος αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να φορέσει στο μέλλον τη φανέλα της ΑΕΚ.

Το συμβόλαιο του πρώην παίκτη του Άρη με τον Ανόρθωση λήγει το καλοκαίρι και η ΑΕΚ, η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση εξτρέμ ικανών να κάνουν τη διαφορά, τον έχει στα υπόψιν. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr δεν τον έχει ακόμα προσεγγίσει, ούτε έχει έρθει σε επαφή με την πλευρά του, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει στο μέλλον.

Ο ίδιος ο παίκτης από την Κύπρο όπου αγωνίζεται παρακολουθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο και γνωρίζει για την... αντεπίθεση της ΑΕΚ. Επίσης έχει έρθει σε επαφή με ποδοσφαιριστή της Ένωσης, ο οποίος του έχει πει τα καλύτερα.

Το gazzetta.gr μίλησε με τον Τόνι Κάλβο, ο οποίος δήλωσε: «Έχω ακούσει για την ΑΕΚ και αν όντως υπάρχει ενδιαφέρον, αυτό με κάνει περήφανο. Ωστόσο, εγώ δεν έχω μιλήσει με κάποιον. Ο ατζέντης μου χειρίζεται τις υποθέσεις μου και θα με ενημερώσει για τις προτάσεις». Ο 27χρονος Καταλανός έχει και Έλληνα εκπρόσωπο, τον οποίο φέρονται να έχουν προσεγγίσει και άλλες πλευρές, ενώ και η Ανόρθωση θέλει να του ανανεώσει το συμβόλαιο.

«Αν υπάρξει πρόταση και συμφωνία, σαφώς και δεν έχω πρόβλημα για το ότι η ΑΕΚ θα παίξει του χρόνο στη δεύτερη κατηγορία. Γνωρίζω το μέγεθός της και όπως σας είπα, είμαι περήφανος αν όντως η ΑΕΚ ενδιαφερθεί για μένα», κατέληξε ο Κάλβο.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα