Εκτός Μουντιάλ Τότι, Τόνι, Ντι Νατάλε

Γιώργος Καραμάνος
Εκτός Μουντιάλ Τότι, Τόνι, Ντι Νατάλε

bet365

Ο Τσέζαρε Πραντέλι ξεκαθάρισε πως στη Βραζιλία δεν θα πάρει τις παλιοσειρές, αλλά θα περιμένει τον Ρόσι, ενώ βλέπει και Ρόμουλο.

Οι ρομαντικοί ίσως να ήθελαν να τους δουν σε μία τελευταία μεγάλη διοργάνωση και κυρίως τον Τότι, αλλά ο Τσέζαρε Πραντέλι φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως δεν συμπεριλαμβάνει στα ευρύτερα πλάνα του ούτε τον αρχηγό της Ρόμα ούτε τους Λούκα Τόνι, Αντόνιο Ντι Νατάλε. Οι τρεις παλιοσειρές της Ιταλίας δεν θα την ενισχύσουν στα γήπεδα της Βραζιλίας, καθώς δεν βρίσκονται στην προεπιλογή των 42 παικτών του εκλέκτορα της Σκουάντρα Ατζούρα.

«Τρέφω τεράστιο σεβασμό για αυτούς τους μεγάλους ποδοσφαιριστές και οφείλω να τους μιλήσω και προσωπικά στον καθένα τους. Ωστόσο, θέλω να δώσω ευκαιρίες στους νεότερους που δείχνουν ότι αντέχουν στην πίεση». Και οι τρεις κάνουν καλή χρονιά και ίσως να άξιζαν την ευκαιρία. Ο σχεδόν 38χρονος Τότι με 7 γκολ οδηγεί τη Ρόμα (σ.σ.: φέρεται να έχει πει πως δεν θα ήθελε να πάει Μουντιάλ) στην εξαιρετική χρονιά της, ο 37χρονος Τόνι είναι 2ος σκόρερ με 17 γκολ για την Ελλάς Βερόνα, ενώ ο 36χρονος Ντι Νατάλε έχει 11 τέρματα για λογαριασμό της Ουντινέζε.

Φυσικά δεν είναι μόνο αυτό το ζήτημα που απασχολεί αναφορικά με την Εθνική. Το σημαντικότερο όλων είναι μάλλον εκείνο του Τζουζέπε Ρόσι, τον οποίο ο Πραντέλι άφησε να εννοηθεί πως θα περιμένει μέχρι τέλους: «Είχε έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό και δεν πρέπει να τον πιέσουμε σωματικά και ψυχολογικά. Συνεχώς τσεκάρουμε τις εξετάσεις του και περιμένουμε. Δεν θέλω να πως εάν είμαι αισιόδοξος ή όχι. Είμαστε όλοι οπαδοί του και θέλουμε να γυρίσει γρήγορα στα γήπεδα».

Ο Πραντέλι μίλησε και για τους πιτσιρικάδες που έχει στα υπόψιν του, όπως οι Ιμόμπιλε, Μπερναρντέσκι, Ντέστρο, Σκουφέτ, αλλά και τον Ρόμουλο που ουσιαστικά είναι Βραζιλιάνος, αλλά για τον οποίο άφησε ένα μεγάλο παράθυρο ανοικτό. Κλείνοντας τη μίνι συνέντευξη του αποκάλυψε πως έχει στο μυαλό του ξεκάθαρα τους 18 που θα πάρει στη Βραζιλία, αλλά θα πρέπει να βρει ακόμα πέντε για να κλείσει την αποστολή.

 

SERIE A Τελευταία Νέα